SpaOnline is helemaal oké !
Uw beoordeling:
SpaOnline heeft mooie, aantrekkelijke sauna-aanbiedingen. Overzichtelijke website, vouchers makkelijk en snel te bestellen. Goede service. Een aanrader.
Super makkelijke en duidelijke website. Bestellen van tickets gaat supersnel en ook voor een goede prijs.
In eerste instantie had ik twijfel bij deze partij kaartjes voor de sauna te bestellen, omdat ik onbekend was met deze website. Maar na wat googlewerk zag ik positieve recensies en het bestellen van...
De site van spaonline werkt heel eenvoudig. Kwestie van klikken op de juiste keuzes en betalen maar. We wilden per direct een sauna bezoeken en dat is dus direct gelukt! Bovendien heel betaalbare...
Heel makkelijk en erg leuke aanbiedingen
alles perfect verlopen, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
Leuke aanbiedingen met ruime keuze. Makkelijk om een voucher uit te printen !! Maak er best wel gebruik van. Marjan
Via spa online is het mogelijk om gereduceerde sauna tickets te bestellen. Ons dag je uit was mede daardoor een succes in de natte zomertijd.
SpaOnline is een makkelijke en praktische manier om voor een aangename prijs entreekaarten voor de sauna te kopen. Goede en snelle afwikkeling!
Het was een heerlijk dagje wellnes,fijn om met mijn twee schoondochters zo,n meidendagje te doen we hebben echt genoten.