Koosje33

Heerlijk. Overzichtelijk. Mooie buitenruimte

Uw beoordeling:

Prima dag gehad. Goede horeca. Veel vaste gasten. Daardoor soms hoog \"gezelligheid\"sgehalte bij opgieting

Cor van Genen

Super relax dagje

Uw beoordeling:

Voor een super relax dagje sauna kun je hier goed terecht. Schone ruimtes, veel divers sauna en lekker eten.

Fardau Rijpkema

Een super lekker dagje sauna gehad!

Uw beoordeling:

Dit was mijn tweede keer in een sauna en ik vond deze sauna veel fijner! Het was hier veel groter en er was hier ook nog heel veel buiten te beleven! Ik vond het er ook heel erg mooi uit zien. En... Dit was mijn tweede keer in een sauna en ik vond deze sauna veel fijner! Het was hier veel groter en er was hier ook nog heel veel buiten te beleven! Ik vond het er ook heel erg mooi uit zien. En het eten was heerlijk!

Cathy

Aanbieding Sauna Beauty Velp

Uw beoordeling:

Het was een gezellige, ontspannende middag bij Sauna Beauty Velp. En voor twee voor de prijs van een een extra bonus.

Loes

Snel en simpel

Uw beoordeling:

leuke acties. betrouwbaar. Bij het beoordelen van deze site moet ik zelf het ordernummer terug gaan zoeken en zelf mijn email adres opnieuw opgeven. Hierom een sterretje minder.

Ingrid Spillekom

5 sterren

Uw beoordeling:

Fijne web site, ik heb mijn nieuwsbrief al naar kennissen door gestuurd. Met al jullie mooie aanbiedingen.

Goos

Uitstekende site

Uw beoordeling:

Duidelijke site met veel info, mooie kortingen en makkelijk in gebruik.

Daniel Lecluse

Kwalitatieve produkten en zeer gebruiksvriendelijke site

Uw beoordeling:

Eerste maal op de site en heb onmiddelijk besteld. na het afdrukken van de voucher direkt gereserveerd. Ter plaatse zeer vriendelijk ontvangst en super gezellige locatie. Site en Wellness zijn een... Eerste maal op de site en heb onmiddelijk besteld. na het afdrukken van de voucher direkt gereserveerd. Ter plaatse zeer vriendelijk ontvangst en super gezellige locatie. Site en Wellness zijn een aanrader!

corina

Heerlijke sauna

Uw beoordeling:

samen met mijn vriendin een heerlijk relax dag gehad. Dankzij spaonline voor een leuke prijs. Sauna in Goirle voor het eerst bezocht en ervan genoten. Mooi, schoon en lekker rustig. Opgietingen zijn... samen met mijn vriendin een heerlijk relax dag gehad. Dankzij spaonline voor een leuke prijs. Sauna in Goirle voor het eerst bezocht en ervan genoten. Mooi, schoon en lekker rustig. Opgietingen zijn ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Marco

Korting is altijd goed!

Uw beoordeling:

Ik vind de sauna heerlijk, maar het blijft een dure aangelegenheid. Gelukkig zijn er tegenwoordig regelmatig acties, die het een stuk aangenamer maken. SpaOnline is daar een welkome aanvulling bij!