Leja

Super

Uw beoordeling:

We wilden met ons vieren naar Thermen Goirle. Via SpaOnline was de entree €4 goedkoper. Het is snel en gemakkelijk. Helemaal super!

Sylvana

Mooie suana, maar veel te massaal

Uw beoordeling:

Thermen Bussloo. Op zich mooie sauna. Aardig personeel. Veel te druk. Moeilijk ontspannen omdat je continu of tegen iemand aanzit of iemand die je aanstoot in de baden.

Chantal

Betrouwbaar

Uw beoordeling:

Fijne site waarbij je makkelijk je vouchers online kunt bestellen. Betrouwbaar en snel.

X

Mooi

Uw beoordeling:

Heerlijke sauna, mooie zwembaden, goed schoon en lekker eten. het viel me echter wel op dat de tuin niet zo goed was onderhouden.

H. van Lent

Zeer goed

Uw beoordeling:

Super snel geregeld en ook nog korting!! Direct de tickets binnen.

Esther

Prima, lekker rustig en vriendelijk

Uw beoordeling:

Thermen Rosmalen is een prima Thermen om een dagje te ontspannen. Ik bezoek deze sauna een paar keer per jaar ter afwisseling vanwege de ontspannen sfeer, het is niet duur, commercieel, druk en... Thermen Rosmalen is een prima Thermen om een dagje te ontspannen. Ik bezoek deze sauna een paar keer per jaar ter afwisseling vanwege de ontspannen sfeer, het is niet duur, commercieel, druk en schreeuwerig. Uitstraling is niet luxe, eerder bruin en wat kneuterig maar wel verzorgd en netjes. Meeste personeel is aardig en enthousiast, de opgiet rituelen zijn aan te raden, mijn zus en ik hebben alle 5 van de dag bezocht! Verder is er voldoende afwisseling qua (zwem-) baden en sauna\'s. Eten was ook prima verzorgd.

Anja

Snel en makkelijk

Uw beoordeling:

Mijn betaling was de eerste keer niet doorgekomen, waardoor ik ongewenst twee kaarten gekocht had. Dit heeft SpaOnline snel en op een prettige manier opgelost.

Anita Thurlings- van Bragt

Hele fijne dag gehad!

Uw beoordeling:

Onze dag in Thermen Goirle was heel fijn. Prettige indeling van het complex. Heerlijk rustig, terwijl het toch druk was. Iedereen heeft zich prettig aan de stilte gehouden in de ruimtes.... Onze dag in Thermen Goirle was heel fijn. Prettige indeling van het complex. Heerlijk rustig, terwijl het toch druk was. Iedereen heeft zich prettig aan de stilte gehouden in de ruimtes. Vriendelijke mensen en een opgietsessie met een \" rugmassage\" met berkentakken! Wat een ervaring! Wat hebben die jongens hard gewerkt! Respect voor hun inzet! Trouwens van alle mensen ,ook in het restaurant. Dankjewel allemaal!

Leeuwerikje

Met SpaOnline tune je fine!

Uw beoordeling:

Vlotte en efficiënte service. Duidelijke informatie over sauna naar keuze.

Tijme

Snel dagje wellnes geregeld via SpaOnline

Uw beoordeling:

Slecht weer op vakantie, wat doe je dan? Via SpaOnline sauna in de buurt opgezocht, bleek dat we 30% korting kregen op dagje welness bij de geselecteerde sauna. Geregistreed een 2 vouchers gekocht... Slecht weer op vakantie, wat doe je dan? Via SpaOnline sauna in de buurt opgezocht, bleek dat we 30% korting kregen op dagje welness bij de geselecteerde sauna. Geregistreed een 2 vouchers gekocht en direct vertrokken. Lekker dagje sauna. Bedankt