Prima , makkelijke site !
Uw beoordeling:
Avond voor saunabezoek even snel een ticket gekocht. Lekker snel en simpel.
Avond voor saunabezoek even snel een ticket gekocht. Lekker snel en simpel.
helemaal geweldig snel geregeld duidelijk niet moeilijk in een woord top
Voor de eerste keer op de site en gelijk besteld, alles ging goed en gelijk na de bestelling had ik de vouchers al in mijn mail. Ook heel netjes een aparte mail met allerlei informatie over de...
recent heb ik via Spa online een voucher voor sauna bezoek gekocht. De website is klantvriendelijk en mijn voucher had ik heel snel. Complimenten!
De afhandeling ging snel en vriendelijk Bij mijn bestelling ging helaas iets mis in de versturing van mijn bestelling. Bij bellen werd dit direct en goed opgelost.
Tot nu toe verliep alles prima maar ik ben nog niet bij de sauna op bezoek geweest met mijn voucher.
Makkelijk vindbaar op Internet. Direct email voor de bevestiging/ voucher. Veel keus en toch overzichtelijk
goed
makkelijk bestellen overzichtelijke site veel info over de desbetreffende resorts veel leuke acties EEN AANRADER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Het enige minpuntje is dat het \"oude\"gedeelte heel compact is, was het ook nog erg druk dus kwam heel chaotisch over. Verder alleen maar plussen. Voldoende sessies van opgieten en klankschalen,...