Sheila

Zeer tevreden!

Uw beoordeling:

De klantenservice van Spa OnLine heeft mij heel goed en snel geholpen en begreep precies waar mijn vraag over ging. communicatie was sterk aanwezig waardoor de service nog vlotter verliep. een... De klantenservice van Spa OnLine heeft mij heel goed en snel geholpen en begreep precies waar mijn vraag over ging. communicatie was sterk aanwezig waardoor de service nog vlotter verliep. een dikke duim omhoog verdiend!

WILLY

Super deal aankoop sauna kaartje

Uw beoordeling:

geweldige aankoop waardoor we extra naar de sauna konden.

Claudia

Korting kaartjes Thearmen Son

Uw beoordeling:

Snel, gemakkelijk en voordeliger dan de volle pond betalen natuurlijk! De sauna was ons na een eerder bezoek al bekend, nu ook Spaonline.com, werkte prima. Zullen hier zeker vaker van gebruik maken... Snel, gemakkelijk en voordeliger dan de volle pond betalen natuurlijk! De sauna was ons na een eerder bezoek al bekend, nu ook Spaonline.com, werkte prima. Zullen hier zeker vaker van gebruik maken als dit van toepassing is.

Hilde

Super!

Uw beoordeling:

Onze tickets boeken via spaonline ging supersnel en supergoed. Mijn man, die normaal gezien zoiets nooit doet, had onze vouchers op 1-2-3 besteld en met korting. Super!

Brittney Terol

Snel,Simpel & Super!

Uw beoordeling:

Het is makkelijk te vinden op de website en de E-vouchers zijn snel binnen in de mail. Ik heb al eerder e-vouchers gekocht en ik ben nog steeds zeer tevreden. Er is altijd een goede aanbieding! Ik... Het is makkelijk te vinden op de website en de E-vouchers zijn snel binnen in de mail. Ik heb al eerder e-vouchers gekocht en ik ben nog steeds zeer tevreden. Er is altijd een goede aanbieding! Ik ga zeker vaker kaartjes bestellen! ;)

Alien

Super

Uw beoordeling:

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie ruime buitenruimte met voldoende sauna\'s. Goede hygiene en heerlijk eten. Wij komen zeker terug.

Arjan Twigt

Helder en correct

Uw beoordeling:

Alles was duidelijk en de hele bestelling was goed geregeld.

Sander Mulder

Overzichtelijk en makkelijk

Uw beoordeling:

Voor het eerst de site bezocht om te zoeken naar een leuke actie. Dat ging erg makkelijk en vlot. Ik ga zeker vaker kijken als ik weer op zoek ben naar een sauna.

M

Snelle afwikkeling

Uw beoordeling:

Ik ben zeer tevreden over SpaOnline, wanneer ik naar de sauna ga check ik altijd even of er nog een aanbieding is en dat is geregeld zo.

Joke Bode

Zeer goed

Uw beoordeling:

Een prima sauna. Goede service, schone accommodatie. Prima keuken!