Tina

Snel, accuraat en mooie aanbiedingen

Uw beoordeling:

Ik had spontaan de mogelijkheid om een paar uur naar de sauna te gaan en vond Spaonline. Ik downloade de app op mijn telefoon, klikte op een aanbieding bij Thermen Holiday in Schiedam en had binnen... Ik had spontaan de mogelijkheid om een paar uur naar de sauna te gaan en vond Spaonline. Ik downloade de app op mijn telefoon, klikte op een aanbieding bij Thermen Holiday in Schiedam en had binnen een paar minuten een voucher in mijn inbox. Supersnel geregeld en dus met een mooie korting naar de sauna gegaan. Omdat ik twijfelde of ik dit allemaal wel op tijd binnen zou hebben (ik was tenslotte al onderweg naar de sauna) belde ik met Spaonline. Ik werd vriendelijk geholpen en de medewerkster keek direct mee om te bevestigen dat alles in orde was. Heerlijk genoten van een paar uur sauna daarna voor maar 14,95.

Joyce

Makkelijk en voordelig

Uw beoordeling:

Heb binnen een paar minuten een voucher besteld. Snel en duidelijke site. Prijs scheelde toch weer EUR 15,- dan direct bij de sauna!

Gerrie Roefs

In een woord geweldig

Uw beoordeling:

nogmaals een geweldige site, doen wat ze beloven, top.

Joyce

Uitstekend

Uw beoordeling:

Saunabezoek met korting snel en efficiënt geboekt op Spaonline.com. Voor de volgende bestelling een extra korting ontvangen dus die ook maar meteen gebruikt. Prima!

Bert Schoenmaker

Een super handige manier om voordelig entree te kopen

Uw beoordeling:

Ik was al een halve dag op ticketveiling, zat er steeds naast of mensen waren idioot hoog aan het bieden. Na wat Googlen kwam ik op spa online terecht waar ik voor €30 voor twee personen entree voor... Ik was al een halve dag op ticketveiling, zat er steeds naast of mensen waren idioot hoog aan het bieden. Na wat Googlen kwam ik op spa online terecht waar ik voor €30 voor twee personen entree voor spa zuiver kon kopen. Misschien iets duurder dan dat je het via een veiling doet.. Maar een stuk makkelijker en zonder bied stress:-)

Michiel

Prachtige Sauna, maar ook mooi zwembad

Uw beoordeling:

Hoewel een aantal sauna\'s en baden een beetje nuteloos lijken (\'infrarood\' sauna zonder infrarood lampen, ijsruimte die niet echt koud is) al met al een prachtige ruimte en faciliteiten, en heel... Hoewel een aantal sauna\'s en baden een beetje nuteloos lijken (\'infrarood\' sauna zonder infrarood lampen, ijsruimte die niet echt koud is) al met al een prachtige ruimte en faciliteiten, en heel leuk de klanksessie en opgietingen. Niet ontzettend gezellig ivm verbod op praten in alle sauna\'s (waarom niet een waar het wel mag?) Maar desondanks toch veel plezier gehad.

Henny van Woerkom-Verkaart

Prima de luxe

Uw beoordeling:

s morgens e-ticket besteld,ruim n uur later zat ik al te genieten in het stoombad! Dacht,dat het druk zou zijn vanwege voorjaarsvakantie,ging voor de rust,zat zeker n uur in het buitenbubbelbad... s morgens e-ticket besteld,ruim n uur later zat ik al te genieten in het stoombad! Dacht,dat het druk zou zijn vanwege voorjaarsvakantie,ging voor de rust,zat zeker n uur in het buitenbubbelbad helemaal alleen,zonnetje op mijn gezicht,heerlijk! Wat n ontspannen dagje,veel bijgelezen.Ook de tosti vond ik heerlijk en snelle bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Annet

Papieren voucher

Uw beoordeling:

Ik heb een voucher via Spa online gekocht. Op de voucher staat dat deze geprint moet worden. Ik heb geen printer. Palestra te Braamt stond erop om een papieren voucher te hebben. Het doorsturen van... Ik heb een voucher via Spa online gekocht. Op de voucher staat dat deze geprint moet worden. Ik heb geen printer. Palestra te Braamt stond erop om een papieren voucher te hebben. Het doorsturen van de mail met als bijlage de voucher lukte niet. We mochten naar binnen nadat de medewerkster het nr van de vouchers genoteerd had en met de opdracht deze \'s-avonds thuis alsnog naar het te mailen. Papieren voucher niet meer van deze tijd. Wanneer je deze op de mobiel kunt laten zien en de sauna het nr noteert moet dit m.i. voldoende zijn

Judith

Kaartjes sauna

Uw beoordeling:

Top. Voor de helft van de prijs naar de sauna. Had ze meteen in mijn mail. Alleen is het onduidelijk of we ook nog bij de sauna moeten reserveren.

Mi

Goede deal

Uw beoordeling:

Gezocht op \'acties thermen holiday\' en toen kwam spaonline naar boven. De vouchers bestellen ging eenvoudig en snel. Enige onduidelijkheid was de verwijzing naar de website van de sauna want de... Gezocht op \'acties thermen holiday\' en toen kwam spaonline naar boven. De vouchers bestellen ging eenvoudig en snel. Enige onduidelijkheid was de verwijzing naar de website van de sauna want de betreffende pagina (/spaonline ) bestond niet. Dus zoals op voucher stond toch maar reservering gemaakt bij sauna zelf, waarbij ik akkoord ging met een order van 64 euro, terwijl ik net 28,50 had betaald voor de vouchers. Bij de sauna waren we dus even bang dat de vouchers mogelijk niet geaccepteerd zouden worden en we alsnog 64 zouden moeten betalen. Het bleek echter geen probleem, dus voor 14,25 pp heerlijke saunadag gehad.