Helderheid
Uw beoordeling:
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van spa online, de snelheid, de helderheid.
wij zijn tachtigers en hebben genoten van de sauna en een die schoon is en vriendelijk personeel echt een aanrader en dit zullen wij ook doen en komen zeker terug wij zeggen tot ziens, Fam.fokker
Op zoek naar een leuke aanbieding voor een relaxed dagje met mijn vriendin vonden we deze fijne aanbieding. De dag was heerlijk en de lunch maakte het compleet. Even een dagje de boel van thuis...
Nadat mijn voucher in mijn junkmail was beland en deze na 4 dagen automatisch was verwijderd, kreeg ik het Spaans benauwd onderweg naar de sauna.(zondag) Na een telefoontje gepleegd te hebben(...
Een leuke app met interessante kortingen 2 minuten werk voor een leuke besparing
Twee kaartjes gekocht voor een dagje sauna via spaonline en direct de vouchers gekregen en afgedrukt. Scheelde 13 euro met de normale entreeprijs. Goede afhandeling ook bij sauna van de vouchers.
Zeer grote keuze aan mogelijkheden qua zwembaden, sauna\'s en stoombaden; mooie restauratie-gedeelte en zeer vrien delijk en attent personeel.
Heldere site met duidelijke uitleg
Snel en gemakkelijk te bestellen, vlotte ontvangst betreffende vouchers. Geen enkel probleem bij de sauna na vertoon van de vouchers. Leuke manier om gebruik te maken van voordeel. :-)
Evrn snel twee vouchers gescoord voor een leuke prijs. In een paar klikken geregeld. Geen gedoe en meteen ontvangen per mail.