Col

Even doorklikken en super veel pkezier

Super goed

K.

Heel blij met deze site

Uw beoordeling:

Ik vind spa online een geweldige site. De hoge entreeprijzen bij de sauna weerhouden mij om een sauna te bezoeken. Maar met deze kortingsite kan iemand met een kleinere beurs ook eens lekker een... Ik vind spa online een geweldige site. De hoge entreeprijzen bij de sauna weerhouden mij om een sauna te bezoeken. Maar met deze kortingsite kan iemand met een kleinere beurs ook eens lekker een uitje boeken . Top vind ik het. Ga zo door 👍

Dominique

Makkelijk en snel

Ray

Zondagmiddag

Uw beoordeling:

Vriendelijke ontvangst. Redelijk aanbod in sauna en zwembad. Alles lag er echter karig bij. Alsof t net uurtje geleden open was. Eten sober, veel te duur. Buiten triest,, hottub niet aan

johnny

Is oke

Uw beoordeling:

de sauna was schoon er waren niet veel mensen op de badkledingdag

Silvia

SpaOnline, so fine!

Uw beoordeling:

Door mijn ziekte ben ik afhankelijk van de bijstand maar juust ook door diezelfde ziekte is een dagje sauna heel goed voor mij. Helaas kan dit dus niet vaak omdat een dagje sauna nogal duur is. De... Door mijn ziekte ben ik afhankelijk van de bijstand maar juust ook door diezelfde ziekte is een dagje sauna heel goed voor mij. Helaas kan dit dus niet vaak omdat een dagje sauna nogal duur is. De korting als je via SpaOnline kaartjes besteld is daarom echt heel fijn. Blij dat dit er is 😇

Martijn

Betrouwbaar!

Uw beoordeling:

Komen alle afspraken na en leveren wat er besteld is.

Gerard van Dongen

Kan een sterretje bij

Uw beoordeling:

goed en gemakkelijk heb al verschillende keren gebruik van gemaakt en de keren dat het niet goed door kwam waren na telefoontje vlug opgelost en die korting is toch fijn..👍👍👍

Will

Service Spa Online

Uw beoordeling:

Goed bedrijf voor bestellen van kaarten voor entree en mooie aanbiedingen