GerardM

Snel op stoom

Uw beoordeling:

Supersnel reserveren en betalen; al meteen dezelfde dag op weg naar sauna en stoombad

Alinde Tak

Beoordeling sauna

Uw beoordeling:

Super fijne sauna. Ik kom hier al jaren en het blijft mijn favoriet

Laura

Duidelijk, makkelijk en snel

Uw beoordeling:

Er werd ons aangeraden om voor korting op SpaOnline te kijken. Hier zagen we een doorlopende actie die ons veel geld zou schelen en het was heel duidelijk wat hiervoor de voorwaarden waren. Ook... Er werd ons aangeraden om voor korting op SpaOnline te kijken. Hier zagen we een doorlopende actie die ons veel geld zou schelen en het was heel duidelijk wat hiervoor de voorwaarden waren. Ook meteen gekeken naar arrangementen, daarvoor moet je wel goed lezen wat er allemaal wel en niet in zit, maar als je goed leest staat volgens mij alles helder op de website. Thuis voor het gemak de voucher uitgeprint en bij de sauna hoefden we deze alleen nog maar in te leveren. Volgende keer dat ik naar de sauna wil, kijk ik eerst op SpaOnline.

J v ginkel

Fijne servicd

Uw beoordeling:

Alles verliep soepel en goed.

Don Henken

Naar de sauna met een extraatje

Uw beoordeling:

Wat is er nu fijner dan naar de sauna gaan en alles van tevoren hebben geregeld. Je hoeft nergens naar om te kijken: Je entree is betaald via SpaOnline, voor een prijs die je ruimte geeft om een... Wat is er nu fijner dan naar de sauna gaan en alles van tevoren hebben geregeld. Je hoeft nergens naar om te kijken: Je entree is betaald via SpaOnline, voor een prijs die je ruimte geeft om een extra consumptie te nuttigen en het is gewoon genieten. Bedankt dat dit zo kan!

J v ginkel

Fijne sauna

Uw beoordeling:

Fijne sauna om naar toe te gaan en te beleven

Hanneke v Santvoort-Janssen

Kennismaking met Spa online

Uw beoordeling:

Tickets online gekocht, deze kwamen echter niet goed door. 1 telefoontje en een mailtje naar de klantenservice en alles werd keurig in orde gemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Top!

Miranda

Sauna bezoek Son

Uw beoordeling:

Afgelopen weekend een heerlijk ontspannen dag in de sauna gehad. Enige minpuntje was de appeltaart. Dit was een diepvries taart en smaakte echt niet. Maar goed, we komen daar natuurlijk niet... Afgelopen weekend een heerlijk ontspannen dag in de sauna gehad. Enige minpuntje was de appeltaart. Dit was een diepvries taart en smaakte echt niet. Maar goed, we komen daar natuurlijk niet voor de taart;-).

F.v.d. Langenberg

SpaOnline

Uw beoordeling:

Super! Meer reclame over deze site zou zeker op zijn plaats zijn. Ontdekte per toeval de leuke aanbiedingen van diversen sauna’s. Per mail mijn bestelling geplaatst en daarna meteen de vouchers... Super! Meer reclame over deze site zou zeker op zijn plaats zijn. Ontdekte per toeval de leuke aanbiedingen van diversen sauna’s. Per mail mijn bestelling geplaatst en daarna meteen de vouchers ontvangen. Ga zeker nog meer gebruik maken van deze site! F.v.d. Langenberg

Elles

Heerlijk dagje ontspanning

Uw beoordeling:

Betaalbare mini-vakantie met alleen tijd voor elkaar