Annemiek

Telefonisch contact prima

Uw beoordeling:

Nadat ik op de website de reservering niet voor elkaar kreeg ben ik telefonisch prima geholpen. Ik begreep dat de website ook niet helemaal in orde was.

Tiny

Is in fine site

Marianne

De ontspanning begint meteen

Uw beoordeling:

Ik maak al een paar jaar gebruik van SpaOnline.com als ik vanuit de Randstad naar saunapark Epe in Gronau (Duitsland) wil. Het voelt toch leuk dat je iets goedkoper uit bent, je krijgt de voucher... Ik maak al een paar jaar gebruik van SpaOnline.com als ik vanuit de Randstad naar saunapark Epe in Gronau (Duitsland) wil. Het voelt toch leuk dat je iets goedkoper uit bent, je krijgt de voucher meteen per email toegestuurd en bovenal is de voucher 1 jaar geldig! De site van SpaOnline.com is gebruiksvriendelijk en "werkt" altijd.

Yvonne

Gastvrijheid

Uw beoordeling:

Superfijn, knus en huiselijk Fantastische banja sessie gehad Heerlijk relaxed, een verademing om je even lekker te kunnen ontspannen

Gaalen

Herfstig genieten

Uw beoordeling:

Wat een heerlijke tuin!! Zo mooi in herfstsfeer. en dan die opgietingen, met uitzicht op het meer. Prachtig!

Richard

Snel, betrouwbaar en makkelijk

Makkelijk in gebruik. Kaartjes meteen ontvangen. Goede aanbieding

Van Stiphout

Met korting naar de sauna

Uw beoordeling:

Gemakkelijk via de site een toegangsbewijs met korting kopen. Kleine moeite voor een leuk kortingsbedrag.

ChrisV

Eentje om bij te houden

Uw beoordeling:

Heel toevallig op deze site gekomen, en daar een ticket gekocht . Scherpe prijs, vlotte werking van de site. E-voucher vermeldde \"meerdere pagina\'s\" hoewel ik er maar 1 had. Boeken langs vermelde... Heel toevallig op deze site gekomen, en daar een ticket gekocht . Scherpe prijs, vlotte werking van de site. E-voucher vermeldde \"meerdere pagina\'s\" hoewel ik er maar 1 had. Boeken langs vermelde link lukte niet, maar telefonisch was de afspraak zo geregeld Eindelijk dus nog eens naar de spa . En uitkijken of er nog aanbiedingen zijn voor België

Albert van de Meerakker

Voucher bestellen

Uw beoordeling:

De site gebruik ik al jaren, is overzichtelijk en werkt prima voor een snelle afhandeling. Na betaling is de voucher direct zichtbaar en kan worden geprint.

Dre

Ontspanning

Uw beoordeling:

Ik boek al jaren onze vouchers bij spa online je hebt de beste aanbiedingen en als je binnen een week na gebruik van je vouchers weer boekt nog 10 procent extra korting