Louis

Gemakkelijk een vakantiedag met vrienden in een wellness resort geregeld

Uw beoordeling:

Prima: simpel en snel. Direct bevestiging.

Marjolein

Prima!

Alles prima in orde

Ligita

Nice to find spa deals

Uw beoordeling:

easy to use, many cool filters, nice display!

anita

Perfect

Uw beoordeling:

Na een verkeerde aankoop binnen een uur na mijn mail telefonisch geholpen... wat een snelle en goede service

Mina van Zee

Prima service!

Uw beoordeling:

Gemakkelijk te boeken, duidelijke en snelle bevestiging ?

Erik

Top service

Uw beoordeling:

Koop gerust een sauna kaartje via SpaOnline.com. Goed werkende site, mooie aanbiedingen en een goede service heb ik ontdekt. Ik had namelijk een kaartje gekocht welke ik via IDEAL had betaald,... Koop gerust een sauna kaartje via SpaOnline.com. Goed werkende site, mooie aanbiedingen en een goede service heb ik ontdekt. Ik had namelijk een kaartje gekocht welke ik via IDEAL had betaald, maar ik kreeg geen link in mijn email. Dag later gebeld en een vriendelijke dame heeft mij nadat ze had bevestigd dat ik betaald had, mij de voucher gemaild. Top!

Maaike

S(uper) P(roffesioneel) A(lert)

Uw beoordeling:

SpaOnline is Super, handelt Professioneel en reageert Alert op vragen. Top dus!!

Lieke

Super handige site met (last minute) deals voor heel veel sauna’s

Uw beoordeling:

Handige site waar je zelfs een deal kunt vinden voor dezelfde dag! Inclusief informatie over de sauna met handige links! Een echte aanrader!

Ariena

Prima service

Uw beoordeling:

Goed aanbod, mooie aanbiedingen en duidelijke website-

Talitha Willems

Makkelijk, vlot en aangenaam ??

Uw beoordeling:

Spaonline biedt geldige kortingen waar je echt baat bij hebt. Het werkt ontzenuwend makkelijk en de hotels en arrangementen die ze voorstellen zijn ook echt wel plezant en de moeite waard, niet... Spaonline biedt geldige kortingen waar je echt baat bij hebt. Het werkt ontzenuwend makkelijk en de hotels en arrangementen die ze voorstellen zijn ook echt wel plezant en de moeite waard, niet zomaar flut en suf met een een aantrekkelijke uitstraling. Dus ja, ik ben echt kei tevreden over deze toffe site en zou het iedereen ook zeker aanraden!