Rutger

Lekker vlot

Uw beoordeling:

Topsite, duidelijk en snel.

Petra

Sauna zutphen

Uw beoordeling:

Super geregeld ! Erg blij met de aanbieding . Nogmaals geboekt via Spa online en ga dit zeker in de toekomst blijven doen !

Thijs

Super site!

Uw beoordeling:

Perfecte site om toch leuk een dagje naar de sauna te gaan!

ten berk de boer

Betaal baar naar de sauna

Uw beoordeling:

de site is goed en makkelijk veel goede aan biedingen

B.de Haan

5 sterren

Uw beoordeling:

Ik werd prima geholpen om een afspraak te plannen op woensdag. (Wo 22-7 12u met massage 14u)

Tiny Plat

Super korting

Uw beoordeling:

Eerste ervaring met SpaOnline, Fijne site, je kunt per regio sauna korting bekijken, wij gaan 24 juli lang weekendje naar Valkenburg en daar hoort een sauna bezoek bij aan thermen 2000, via jullie... Eerste ervaring met SpaOnline, Fijne site, je kunt per regio sauna korting bekijken, wij gaan 24 juli lang weekendje naar Valkenburg en daar hoort een sauna bezoek bij aan thermen 2000, via jullie gebruiks-vriendelijke site kon ik makkelijk aan de vouchers komen, vouchers na betaling direct in de mail. Ook handig is aanbiedingen van andere sauna\'s die wij binnenkort gaan bezoeken, zo betaal je niet teveel. Tot snel

F. Roxana

Goede hulp aan de telefoon

Uw beoordeling:

ik heb 2 vouchers gekocht voor een Sauna bij Valkenburg. ik ben niet echt handig en het lukte niet met het inwisselen van de vouchers. de jonge dame Raisa die ik aan tel had. heeft mij super... ik heb 2 vouchers gekocht voor een Sauna bij Valkenburg. ik ben niet echt handig en het lukte niet met het inwisselen van de vouchers. de jonge dame Raisa die ik aan tel had. heeft mij super geholpen. geduldig en begripvol was ze. nogmaals dank Raisa.

Johanna van Lieshout-Veenstra

Snel en makkelijk saunatickets bestellen, betalen en printen

Uw beoordeling:

Een zeer makkelijke, en overzichtelijke website waar je per regio je favoriete sauna kunt aanklikken. Lopende acties kunt bekijken, en gelijk tickets kan bestellen, betalen en uitprinten. Laat de... Een zeer makkelijke, en overzichtelijke website waar je per regio je favoriete sauna kunt aanklikken. Lopende acties kunt bekijken, en gelijk tickets kan bestellen, betalen en uitprinten. Laat de heerlijke relaxdag maar beginnen!

Rene

Behandeling

Uw beoordeling:

Snel met juiste oplossingen komen als het eerst mis lijkt te gaan , gewoon Top

Natasja

Prima actie!

Uw beoordeling:

Heel voordelig kaarten kunnen kopen voor een heerlijk dagje wellness. Snel geregeld en de tickets via de mail ontvangen Toppie!!