Diana

Uw beoordeling:

Makkelijk snel en helemaal goed

M

Sauna voucher besteld

Uw beoordeling:

Het bestellen ging gemakkelijk en snel.

Suzanne Sloots

Aanbieding Thermae2000

Uw beoordeling:

Deze aanbieding kwam op het perfecte moment, ik zou samen met mijn partner naar Valkenburg gaan. Je gaat natuurlijk niet naar Valkenburg zonder naar Thermae2000 te gaan. Ik zocht op google naar... Deze aanbieding kwam op het perfecte moment, ik zou samen met mijn partner naar Valkenburg gaan. Je gaat natuurlijk niet naar Valkenburg zonder naar Thermae2000 te gaan. Ik zocht op google naar een leuke aanbieding en kwam bij deze site terecht, er stonden meerdere aanbiedingen op voor Thermae2000. Het was zo enorm aantrekkelijk dat ik meteen 2 kaartjes heb besteld voor een hele in de wellness, voor deze prijs had ik normaal 1 kaartje gehad. Zo waren er ook keuzes voor een entree en een behandeling erbij, entree en diner erbij in. Dit is echt een aanrader. Als ik weer een sauna ga boeken, dan ga ik eerst op de site kijken. Je krijgt meteen een bevestiging, en kan vervolgens uitzoeken welke sauna je wilt reserveren en krijgt vervolgens hier e-tickets voor. Samengevat: SUPER.

Ivon

Uitstekende klantenservice

Uw beoordeling:

Er was iets niet goed gegaan met het versturen van de voucher. Iedere site kan je wel een voucher verkopen, het valt of staat met de service als er iets niet goed gaat. En daar krijgt spaonline een... Er was iets niet goed gegaan met het versturen van de voucher. Iedere site kan je wel een voucher verkopen, het valt of staat met de service als er iets niet goed gaat. En daar krijgt spaonline een dikke 10 voor. Goed meegedacht en opgelost. Pluim

M. de Groot

5 sterren!

Uw beoordeling:

Een dagje sauna vinden wij heerlijk en is goed voor ons gemoed Dus kaartjes besteld bij SpaOnline en dat bevalt ons goed Een duidelijke site en de vouchers in de bijlage bij de email Makkelijker kan... Een dagje sauna vinden wij heerlijk en is goed voor ons gemoed Dus kaartjes besteld bij SpaOnline en dat bevalt ons goed Een duidelijke site en de vouchers in de bijlage bij de email Makkelijker kan niet dus gebruiken wij SpaOnline veel De volgende dag zijn we naar de sauna gegaan En voelden ons weer zeer voldaan!

Astrid A Van Dieten

Sauna oase

Uw beoordeling:

Erg prettige sauna was erg rustig deze vrijdag . Netjes overzichtelijk en vriendelijk personeel .. deze hebben voor heel relaxt dagje gezorgt

G K

Een dagje \'SpaOnlinen\'-DOEN!

Uw beoordeling:

SpaOnline brengt luxe binnen ieders bereik! Maak kennis met een overzichtelijke, uitnodigende site waarop er voor ieder wat wils is. Hartelijke groet, G K

Saskia

Super makkelijk

Uw beoordeling:

Makkelijk in gebruik Snel te boeken wat je wilt en direct in je mailbox

Margot van Hedel

Geweldige sauna

9,5

Rob

Goede mogelijkheid voor betaalbaar saunabezoek.

Uw beoordeling:

Betaalbaar saunatickets makkelijk besteld!