9.6 /10

checkbox99% beveelt Spa Puur & Rein aan!

Welke score geeft u de hygiëne? Score 5 is het hoogst
Welke score geeft u het personeel? Score 5 is het hoogst

Eslem

Deze spa: een absolute verwennerij van begin tot eind. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik warm ontvangen door vriendelijk personeel, en de faciliteiten waren uitstekend – de sauna, het zwembad en de jacuzzi waren brandschoon en perfect op temperatuur. Ik heb nog nooit eerder zo een schone spa meegemaakt in Nederland. Daarnaast was de rustruimte prachtig ingericht. Ook de kleine details, zoals zachte handdoeken, kalmerende muziek en subtiele geuren, maakten het bezoek extra bijzonder. Ik verliet de spa volledig ontspannen en opgeladen. Dit was heerlijk!!!

Souleiman

Super schoon

A.A

Top privé spa met grote zwembad, ben er al een paar keer naartoe gegaan en zal dat blijven doen

Good

Rachid

Niet met woorden te beschrijven, maar als ik iets moet zeggen dan is het super geweldig.

Kardal

Puur en Rein. Letterlijk en figuurlijk

Zichem

Geweldig

Benjamin

Vriendelijk ontvangst, korte duidelijke uitleg en heel netjes en schoon. Prettige faciliteiten. De algemene temperatuur in de ruimte was niet heel hoog en ook het water in het zwembad was een beetje fris. Check wel even de afzuigroosters op stof.

Samantha

Super goede ervaring, uitleg was duidelijk en faciliteiten waren goed!! Zeker een aanrader.

Siham

Heerlijk kunnen ontspannen!

Santa

Heerlijk ontspannen in en privé sfeer

Super

anonymous

Het was geweldig, alles wat je nodig hebt is aanwezig en functioneert goed. En het eten was cherry on top. Geweldig!

Familie Saber

Zeer erg genoten. Zeker weer voor herhaling vatbaar

Anass

Top

Spa Puur & Rein verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Spa Puur & Rein heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 17 december 2019

Spa Puur & Rein

Spa Puur & Rein ligt direct naast het Amsterdamse bos, een mooie locatie voor een middagje ontspannen. Bij ons wellness center kunt u terecht voor het tot rust komen in een privé sauna en kunt u natuurlijk gebruik maken van al onze andere wellness faciliteiten. Tevens voorzien wij u graag van een hapje en een drankje om de middag of avond compleet te maken. Onze wellness kunnen wij op verzoek voorzien van een romantische aankleding. Geeft u dit alstublieft door op het reserveringsformulier.

Schweitzerlaan 26

1187JD Amstelveen