Andy
Heerlijk bedrijf top bediening met top kwaliteit eten ,,snel geleverd ,,,en netjes ! Houden zo !!!
We hebben nu twee keer besteld en beide keren vlot bezorgd. Wat erg prettig is is dat de ribs in folie zitten verpakt, waardoor de temperatuur goed heet blijft. Wij zijn zeer tevreden.
Prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding klopt voor mij niet, gezien de hoeveelheid is het gewoon te duur.
Helaas waren alle warme elementen behoorlijk afgekoeld tot zelfs tegen koud aan. Dit zijn wij niet gewend van jullie, verder was het wel allemaal goed op smaak en mals.
Spareribs en de loaded potato, zeer smaakvol, mals en gaar. Heerlijk! Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.
Ik vind jullie wel duur geworden
Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, mals vlees, goede temperatuur van het gerecht.
Prima levering, verzorgd geheel, goed van smaak zoals we dat gewend zijn van jullie.
Incomplete bestelling die erg lang duurde ruim 1,5 uur
Bezorging was stip op tijd, ribbetjes lekker mals
Niet de beste kwaliteit. Sommige stukken taai en droog. Jammer. De smaak en temperatuur
Was weer lekker de spareribs en kippetjes.
Zoals altijd weer erg lekker
Ik heb ze wel eens malser gehad
Spare Rib Express verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik vind jullie wel duur geworden
Incomplete bestelling die erg lang duurde ruim 1,5 uur
Bezorging was stip op tijd, ribbetjes lekker mals
Was weer lekker de spareribs en kippetjes.
Zoals altijd weer erg lekker
Ik heb ze wel eens malser gehad