8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox81% beveelt Spare Rib Express aan!

Frans

Ik heerlijk genoten van de spare ribs en de gepofte aardappel. Beter dan in Rotterdam.

Snelle bezorging! Altijd compleet. Ik bestel hier graag, eten is altijd lekker warm en goed van smaak! Zeker een aanrader voor andere :)

Angela

Nvt

Huub

Snelle service en zelfs eerder bezorgd dan de aangegeven tijd. En wat was het weer heerlijk! Ook de bijgerechten. Helemaal top!

Vibi

SterSterSterSterLege ster

Kreeg al heel snel een bericht dat het klaar was, dus ik ging eerder om het te halen. Werd toen heel snel geholpen en uitgelegd dat het helaas vaker was maar ze gingen gelijk aan de slag en had me eten zo.

Alles gewoon perfect!Smaak is goed,mals en genoeg!

Smakelijk , prima portie

Betere verpakking.

Hij was weer toppie Lekker

Natascha

Heel aardig een gratis extra coleslaw erbij gekregen. Bezorger belde dat hij wat later was, super!

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik ben dol op Spareribs Maar deze keer de gepofte aardappel is heel slecht bezorg. Deze keer was niet te eten. Verbrand en hard. Slecht sorry

SterSterSterLege sterLege ster

Bestelling gebracht. BESTELLING klopte niet gebeld met 06 nr werd niet opgenomen. Bericht ingesproken.. Niks meer gehoord. Bestelling was minder lekker dan anders, ook de setjes (doekje etc) zat er niet bij. Denk dat de kwaliteit en de niet volledig juiste Bestelling te maken heeft met carnaval.

Amir

SterSterHalve sterLege sterLege ster

We maken al een tijd gebruik van spareribs express en helaas valt mij op dat de kwaliteit van de maaltijden steeds slechter worden. Voor de bedragen die gevraagd worden vind ik dit echt niet kunnen.

SterSterSterLege sterLege ster

De kippenbouten waren niet allebei te eten 1 was de grootste en heerlijk mals de tweede kleiner en te lang gebraden vlees droog en hard meeste weg kunnen gooien. Was de eerste keer kippenbouten maar denk niet aan een volgende keer ,sorry maar nee.

SterSterSterSterLege ster

Kwam net warm genoeg aan, moest wel een beetje opwarmen. Iets meer kruidenboter had ook gekund.

Spare Rib Express verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 november 2019

Spare Rib Express

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing, productontwikkeling, logistiek en verpakkingen, bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule. Als premium maaltijdbezorger bieden wij de consument verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

Frans

Angela

Nvt

Huub

Vibi

SterSterSterSterLege ster

Alles gewoon perfect!Smaak is goed,mals en genoeg!

Smakelijk , prima portie

Betere verpakking.