De smaak en temperatuur waren goed ook was het gerecht mals en gaar , en op tijd geleverd.
Rob
De aardappel had een klein beetje meer op smaak mogen zijn verder helemaal top! en bestek erbij, dat is handig. bedankt!
Niels Smallenbroek
Hahaha, ik had een berichtje bijgevoegd , iets van:mijn broer is jarig, hebben jullie toevallig nog een kleinigheidjej om hem te verassen? 2 fopneuzen, een kaartje met mens erger je niet en...Hahaha, ik had een berichtje bijgevoegd , iets van:mijn broer is jarig, hebben jullie toevallig nog een kleinigheidjej om hem te verassen? 2 fopneuzen, een kaartje met mens erger je niet en nog wat losse troep hebben ons wel aangenaam verrast.
Goede service, lekker gerecht: we gaan zeker vaker bij jullie eten :D
Monique Lamers
Heerlijke ribs....fijn dat er ook een doekje voor je handen en tandenstokers bij zitten
Olof V heumen
Ze waren wel veel te laad met leveren
Sjoerd Hendriks
Lekker eten en goed warm. Sesam vergeten op de ribs en bezorger was portomonee vergeten. Niet erg maar wel iets om in de gaten te houden.
De spareribs waren heerlijk en de bijgerechten ook. Dank
Werkhoven
Sweet ribs zijn heerlijk. Hoop heel erg dat jullie het bijgerecht patat weer terug gaan brengen. De bezorging was ontzettend snel dit keer. Top!
Nieuwe smaak uitgeprobeerd, was lekker alleen onderste spare rib was beetje aangebrand, jammer