Julia versloot
Altijd goed geregeld en als ee wat mis is gegaan, altijd goede oplossing
Heerlijke spareribs, warm bezorgd, knoflooksaus is uit de kunst.
Mals, vers en smaakvol. We hebben heerlijk gegeten.
Sweet ribs zijn lekker van smaak en sappig. Een beetje groente erbij zou op prijs worden gesteld. Broodje was ook lekker knapperig en vers gebakken. Meer dan voldoende saus. Zou liever een extra bijgerecht hebben.
Jammer dat wederom de service setjes niet geleverd zijn. Bezorgster was heeel vriendelijk!!
Ik heb saturdag bestel , was top.
Goed op de bon letten. Vandaag hadden de sparribs de verkeerde smaak. Bbq aangegeven, maar was het niet. Mijn zoontje baalde
De spareribs en gepofte aardappels waren heerlijk al zou het beter zijn er standaard een coke sla’s bij de bestelling te leveren ipv als bijgerecht
De smaak van de spareribs was goed, maar zijn beiden er ziek van geworden. Daar zit je niet op te wachten!
Prijs kwaliteit verhouding is echt beneden peil. Vlees was gortdroog en ook weinig vlees op de ribs. We hebben bijna 50 euro afgetikt incl bezorging a 3,50 die je boven op je 42,50 betaald en wat fooi. Bij negen van de tien zaken betaal je boven de 25-30 euro geen bezorgkosten meer. 2 kleine bijgerechten die dan 'gratis' zijn. My lord het sturen op marges is echt een dooddoener. Alles is afgewogen, bijgerechten, saus en een zakje met servet, doekje, tandenstoker en 1 pepermuntje... Wij zijn volledig afgeknapt en gaan op zoek naar een zaak die wel kwaliteit levert. Voor dat geld mag je veel meer verwachten.
De spareribs waren gewoon koud niet eens warm en waren er pas 1,5uur na de bestelling
Eten was een uur te laat. Gepofte Aardappel was niet meer dan een gekookte aardappel zonder smaak. Kip was hard en lauw
Lekker gegeten , alleen ze mogen wat warmer zijn
het was een lekker gerecht smaakte goed lekker op temperatuur en op tijd bezorgt zoals afgesproken mvg henk
Altijd alles perfect bij jullie! Ik heb alleen 1 tip, voor de fooi voor de bezorger, maak op de site een extra fooi knop aan, de meeste mensen hebben geen contant geld in huis.
Spare Rib Express verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd goed geregeld en als ee wat mis is gegaan, altijd goede oplossing
Heerlijke spareribs, warm bezorgd, knoflooksaus is uit de kunst.
Mals, vers en smaakvol. We hebben heerlijk gegeten.
Ik heb saturdag bestel , was top.
Lekker gegeten , alleen ze mogen wat warmer zijn
Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt: