Wij bestellen vaker want het eten is goed warm en heerlijk.
Wij bestellen vaker want het eten is goed warm en heerlijk.
Enige minpunt is dat er niet in giesbeek bezorgd word en wij het eten dus altijd zelf nog met de auto moeten ophalen op een plek waar wel bezorgd word.

Nick van Dusschoten

Het gerecht was nog echt perfect warm en er was genoeg voor iedereen al met al genoten

Eerste keer spare ribs besteld hier. Heerlijk gegeten. Ook de bijgerechten waren goed.

De belegde broodjes zijn heerlijk zacht en royaal belegd. Netjes verpakt en bezorgd. Precies zoals op de site beloofd word, niks op aan te merken.

aertsen

Vindt het best wel aan de prijs. Dus bestel niet heel vaak met name de bijgerechten

Goed eten, correcte bezorging

Dennis Van der Meer

Altijd dezelfde kwaliteit spareribs en altijd top.
Goed van smaak en goed warm

Top. Goed en lekker eten wat goed op temperatuur is en er verzorgd uitziet,

Wij zijn altijd erg tevreden, levertijd is goed. Je moet in het weekend ook niet verwachten dat ze er binnen een kwartier zijn, dus gewoon op tijd bestellen! Temperatuur is altijd goed en de... Wij zijn altijd erg tevreden, levertijd is goed. Je moet in het weekend ook niet verwachten dat ze er binnen een kwartier zijn, dus gewoon op tijd bestellen! Temperatuur is altijd goed en de spareribs zijn altijd goed van smaak. Weliswaar waren ze dit keer iets minder, ietswat taai. Maar wij blijven gewoon bestellen, tot de volgende weer!

Voor alles is het TOP