Geef bij de beoordeling meerdere opties i.p.v. een mogelijkheid. Dit doet afbreuk aan de rest van de kwaliteit en service!
Joey
Zeer goede kwaliteit en zeer lekker ondanks dat ik kaatsheuvel woon was het eten gloeiend heet. Alleen jammer dat er geen code bij zat om kans te maken op een jbl prijs zoals op de site vermeld...Zeer goede kwaliteit en zeer lekker ondanks dat ik kaatsheuvel woon was het eten gloeiend heet. Alleen jammer dat er geen code bij zat om kans te maken op een jbl prijs zoals op de site vermeld stond. maar dat heeft verder niks te maken met de top kwaliteit van het eten
J.
Goed eten snelle bezorging.
Nooit geen problemen gehad met de bezorging of het eten. Altijd goed op smaak en gloeiend heet. Toppie ga zo door :D
ed
Ziet er altijd netjes uit en alles erbij alleen de onderste spare rib was volgens mij wat ouder die viel niet van het bord was wat taaier helaas
Lekkere spareribs!! Misschien iets meer kruidenboter bij de gepofte aardappel leveren
Mike Hijlkema
Heerlijke Spareribs lekker mals zo als ik gewend ben. Ook de bezorging verliep vlot en was na een half uur al binnen