Ondanks dat het bezorgen wat langer duurde dan normaal, was het eten weer erg lekker en het vless viel zo wat van het bot af. Bezorger heeft nog sorry gezegd dat het zo lang duurde, ach, het kan...Ondanks dat het bezorgen wat langer duurde dan normaal, was het eten weer erg lekker en het vless viel zo wat van het bot af. Bezorger heeft nog sorry gezegd dat het zo lang duurde, ach, het kan gebeuren!
Duurde even voordat het bezorgd kon worden, zelfs halen zou pas een uur na plaatsen van de bestelling kunnen. Ruim een uur na het bestellen kregen we onze spare-ribs. Die waren echt van goede...Duurde even voordat het bezorgd kon worden, zelfs halen zou pas een uur na plaatsen van de bestelling kunnen. Ruim een uur na het bestellen kregen we onze spare-ribs. Die waren echt van goede kwaliteit. Smaak ook echt top! Hoeveelheid ook voldoende. Voor herhaling vatbaar dus.