Sacha Verbeek

Ondanks dat het bezorgen wat langer duurde dan normaal, was het eten weer erg lekker en het vless viel zo wat van het bot af. Bezorger heeft nog sorry gezegd dat het zo lang duurde, ach, het kan... Ondanks dat het bezorgen wat langer duurde dan normaal, was het eten weer erg lekker en het vless viel zo wat van het bot af. Bezorger heeft nog sorry gezegd dat het zo lang duurde, ach, het kan gebeuren!

Duurde even voordat het bezorgd kon worden, zelfs halen zou pas een uur na plaatsen van de bestelling kunnen. Ruim een uur na het bestellen kregen we onze spare-ribs. Die waren echt van goede... Duurde even voordat het bezorgd kon worden, zelfs halen zou pas een uur na plaatsen van de bestelling kunnen. Ruim een uur na het bestellen kregen we onze spare-ribs. Die waren echt van goede kwaliteit. Smaak ook echt top! Hoeveelheid ook voldoende. Voor herhaling vatbaar dus.

Lekkere malse spareribs, snelle levering. Goede service.

Norbert Van de Weijer

Gewoon onwijs goeie kwaliteit en overheerlijk gekruid en gesausd.

C v Boxtel

Gewoon zo doorgaan.

Was snel bezorgd, temperatuur was echt goed. Smaakte heerlijk en was keurig verpakt. Was de eerste keer voor ons een zeker voor herhaling vatbaar!

Yvonne Plugge

Alles top

Altijd perfect die spareribs bij jullie.

Patrick Yonie van Schoonhoven

Altijd keurig, op tijd, warm en smaakvol. En vriendelijke bezorgers. Wij bestellen al jaren in Leeuwarden, top bedrijf!

Benjamin Hendrix

Gewoon heerlijk!