Al jaren bestellen we af en toe iets lekkers. Mijn man altijd spareribs hot en altijd heerlijk. Vandaag had ik de vegetarische hamburger met aardappel gratin. Wil je een dagje geen vlees eten maar...Al jaren bestellen we af en toe iets lekkers. Mijn man altijd spareribs hot en altijd heerlijk. Vandaag had ik de vegetarische hamburger met aardappel gratin. Wil je een dagje geen vlees eten maar wel een super lekkere hamburger dan moet je deze eens proberen! De aardappel gratin is altijd lekker! Hulde aan team west-amsterdam!
Rutenfrans
Slechte ervaring ,na 90 min bezorgt dus niet binnen de 60 min zoals belooft word op de site . En alles was nagenoeg koud . Dus nee voor ons nooit meer.
Stef
Ik heb via thuisbezorgd besteld & ik wilde iets erbij . Ze hebben mij gebeld om het te verifiëren ze zijn zo VRIENDELIJK & hun eten is geweldig lekker ! Ik raad iedereen aan het te proberen .
Marco knobben
Zeer slecht aardappels in een heel klein bakje en spare ribs veel losse botjes hier bestel ik nooit weer
Martin
Na meerdere klachten (niet alleen...Schijnbaar wordt er of niet geluisterd of medewerkers zijn gewoon incompetent en mist in ieder geval 1 chauffeur een deel van zijn hersenfunctionaliteit.
Na meerdere klachten (niet alleen van mij) over het veel te hard rijden van een bepaalde chauffeur in de omgeving van Nieuwpoort in een buurt waar 30 echt de max is vanwege woonwijk/kinderen.
Helaas wederom zojuist geconstateerd dat een gangetje van 60+ bij de beste persoon schijnbaar beter past. Weet je als je dan zo nodig je bezorgtijden moet halen en het op deze manier moet, misschien moet je dan je regio aanpassen en gewoon niet bezorgen op 15KM+
Misschien dat deze review wel helpt.
Sharon
1000 gram spareribs besteld. Bar slecht...vlees was erg droog!
Rita
Anderhalf uur op bestelling moeten wachten voordat het werd bezorgd. Eten was koud en de gegratineerde aardappelen waren aangebrand.
fw serree
Niet vers. Totaal uitgedroogd vlees.
davy
Super goed ik heb der vaak besteld en eten komt altijd warm en snel aan en het smaakt nog is super goed!