Bij het onderdeel van de kwaliteit van het gerecht ik het belangrijkste vond, had ik graag twee antwoorden gegeven; behalve mijn gegeven antwoord malsheid, had ik ook graag smaak als antwoord...Bij het onderdeel van de kwaliteit van het gerecht ik het belangrijkste vond, had ik graag twee antwoorden gegeven; behalve mijn gegeven antwoord malsheid, had ik ook graag smaak als antwoord gegeven. Beide antwoorden hangen enorm samen en is het erg lastig kiezen. Uiteraard was het weer genieten!
Spareribs smakelijk en goed gegaard
Hamburger en kipsate waren heerlijk, goed warm. Bezorging goed,, vriendelijke bezorger
Het eten is heerlijk mals en goed van temperatuur
Het eten kwam heerlijk warm aan en smaakte ons erg goed👍
Als wij online betalen ( geen geld in huis) zou het fijn zijn als er een knop voor fooi bij zou zitten voor de bezorger/kok
Al vaker jullie autootje gespot bij ons in de straat en vandaag dan ook zelf besteld. Ik heb genoten, smaak was erg supergoed en het vlees erg mals. Side dishes ook erg lekker, en leuk...Al vaker jullie autootje gespot bij ons in de straat en vandaag dan ook zelf besteld. Ik heb genoten, smaak was erg supergoed en het vlees erg mals. Side dishes ook erg lekker, en leuk dat je het zelf kunt samenstellen. Temperatuur van het eten was ook prima( woon op 20min afstand van leeuwarden) en werd stipt op tijd afgeleverd door een zeer vriendelijke bezorger. Kortom, jullie zijn zeker een aanrader en zal absoluut nog eens weer bij jullie bestellen!👍
Daniel Perez
Dont deliver rotten potatoes...
Nancy Van hassel
Smaakloze ribs en de gepofte aardappel was hard en geen creme erin