Order redelijk snel uitgevoerd, goed verpakt. Wij kochten 2 sets radiatorventilatoren en gebruiken die nu in huiskamer (5 stuks op een radiator van 2 meter) en keuken (2 stuks op een radiator van 1...Order redelijk snel uitgevoerd, goed verpakt. Wij kochten 2 sets radiatorventilatoren en gebruiken die nu in huiskamer (5 stuks op een radiator van 2 meter) en keuken (2 stuks op een radiator van 1 meter). Helaas is er geen merkbaar resultaat te bespeuren.
Peter Va n aken
Snelle levering top
Anya Raijer
Snel, simpel, doeltreffend
Bert M. van Heezik
Prima, duidelijk en snel
Chris Blok
Goede producten en service. DHL servicepunt mag wel een klantbehandelingscursus doen.
Hendrik Altena
Prettig te ervaren dat je bestelling direct wordt verwerk en de volgende dag al wordt bezorgd.
Bas in ‘t Veld
Uitstekend
Jan Veenstra
Uiteindelijk is het gelukt om de radiatorventilatoren te installeren en ze lijken te werken. Maar de instructie is vaag, een duidelijke handleiding ontbrak en telefonisch kon ik mijn probleem wel...Uiteindelijk is het gelukt om de radiatorventilatoren te installeren en ze lijken te werken. Maar de instructie is vaag, een duidelijke handleiding ontbrak en telefonisch kon ik mijn probleem wel uitgelegd maar niet opgelost krijgen.