8.8 /10

checkbox97% beveelt SpeedComfort aan!

P. van Baak

Aanbieding via staatsloterij genomen met 25%. Vandaag binnen 10 minuten geïnstalleerd door hem geheel aan te sluiten zodat het daarna onder verwarming geklikt kon worden en voeding toen in stopkontakt gedaan. Na de verwarming even op 25° gezet te hebben voelde ik na 5 minuten kamer warm worden maar hoorde geen geluid. Na dicht met oor bij verwarming te komen hoorde ik een heel zacht gezoem , dus vrijwel geluidloos. Mooi en technisch goed apparaat dus zeker aan te bevelen.

Paul

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

SpeedComfort ventilatoren gaan snel DEFECT

Robert Vonk

Fijne ervaring en super snel is het geleverd. Eerst heb ik 1 systeem geprobeerd en gekocht bij de Gamma. Daarna de rest besteld direct bij SpeedComfort zoals een tweede unit met kabel en een 1,2m verlengkabel voor de adapter. Het werkt perfect, helemaal eenvoudig met een standaard radiator iets groter dan 7cm. De ventilatoren zijn stil, 10 jaar garantie, een NL product en ook gemaakt in NL door mensen met een beperking. Geen P.R.C. rommel wat na een paar jaar vaak weer defect is.

Peter

SterSterLege sterLege sterLege ster

Werkt naar behoren, maar niet geruisloos… De ventilatoren maken een zacht ruisend geluid. Heb je tv gekeken en zet je die uit dan ervaar je de ruis niet. Slaan de ventilatoren af dan ervaar je ineens een weldadige stilte en ervaar je hoeveel onrust het geruis met zich mee brengt. Reden voor mij ze uit te zetten. Was leuk geprobeerd, maar voor mij een miskoop door het geluid.

Antwoord SpeedComfort

Beste Peter, Wat vervelend te horen dat je hinder ondervindt van het geluid dat de ventilatoren maken. Het kan soms dat ze resoneren met de radiator. De SpeedComfort opnieuw plaatsen kan hier tegen helpen. Ook kunnen we als oplossing een 9V adapter aanbieden, welke ervoor zorgt dat de ventilatoren langzamer draaien en daardoor minder geruis veroorzaken. We vernemen graag of je hier interesse in hebt. Anders kan je het product kosteloos retourneren. Vriendelijke groet, Team SpeedComfort

Meine Jongsma

Bagnay

Is er ook uitvoring voor een warmtepomp

Antwoord SpeedComfort

Beste Bagnay, Wij hebben inderdaad ook een sensor die geschikt is voor gebruik met een warmtepomp. Deze vind je op onze website: https://www.speedcomfort.com/nl/lage-temperatuursensor-wit Vriendelijke groet, Team SpeedComfort

Johan Janssen

Zeer correct bedrijf die hun beloften nakomen! Ik had na twee jaar een warmtesensor kapot, deze werd zonder pardon onder garantie vervangen ! Dankjewel Speedcomfort voor de goede service!

Marcel van Dieren

SterSterSterSterLege ster

Prima producten. Wel wat hoger in het segment, maar geld waard. Werkt stil en simpel in in gebruikname.

Paul van der Kooij

SterSterSterSterLege ster

Eerste aankoop gedaan. Super snelle levering, de volgende dag!

Hans Bastiaan Hattem van

Zeer goed

L. Koopmans

Martje Overeem

Super betrouwbaar!

SpeedComfort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SpeedComfort heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2021

SpeedComfort

de slimme radiatorventilator - helpt je huis comfortabeler te krijgen - zorgt voor minder temperatuurschommelingen - maakt energiebesparing tot wel 22% mogelijk - is in een handomdraai te plaatsen - maakt nauwelijks geluid - gebruikt te verwaarlozen hoeveelheid stroom - geschikt voor radiatoren en convectoren

P. van Baak

Johan Janssen

Marcel van Dieren

Paul van der Kooij

SterSterSterSterLege ster

Eerste aankoop gedaan. Super snelle levering, de volgende dag!

Hans Bastiaan Hattem van

Vlotte service