Abraham is Vijftig
- Klantvriendelijkheid
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
- Sterke punten
95% beveelt Speelgoedpostorder.nl aan!
slecht
Super goed, zeer snelle levering
Geleverde materialen waren goed
Snel geleverd.
snelle levering. buitengewone goed opvolging. de producten zijn zoals omschreven en zijn schitterend.
Snelle levering.Top👍
Ben dik te vrede de bestelling de dag er op fijn bezorgd en on beschadigd ontvangen Dank u wel
Goed, snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling...
goed er was iets mis met de bestelling maar is opgelost
Aanrader
Snelle levering, leuke producten!
er is goed en snel geleverd en het artikel is goed
snelle levering en goed verpakt
goed
Speelgoedpostorder.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Speelgoedpostorder.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super goed, zeer snelle levering
Geleverde materialen waren goed
Snel geleverd.
Snelle levering.Top👍
Goed, snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling...
goed er was iets mis met de bestelling maar is opgelost
Aanrader
Snelle levering, leuke producten!
er is goed en snel geleverd en het artikel is goed
snelle levering en goed verpakt