9.6/10

Top bedrijf klantenservice uitstekend

Communicatie en service

Christos Georgiou

Fast delivery good service

Quick delivery, good notification system

Niels Kramer

Het gewenste product was niet beschikbaar. Emailadres achter gelaten om te horen wanneer het weer weer was. Snel reactie gekregen, bestelling gedaan, volgende dag in huis.

Fijne communicatie, prettig om de mogelijkheid te hebben om bericht te krijgen over beschikbaarheid van producten. Prima prijs, bijzonder snelle levering.

Jeroen van Dijk

Niet duur, snelle levering, prima in orde dus!

Duidelijke info op de website wat leverbaar is en wat in bestelling is. Ook goed dat je kan aangeven of je op de hoogte wil blijven van nieuwe leveringen.

Daan van Schie

Goed, ze antwoorden snel en duidelijk op het contactformulier

Contactformulier, snelle levering

Joey

Ik heb mijn aangemeld om een alert te krijgen over de hidden fates etb, maar dit heb ik helaas niet kunnen ontvangen. Ik checkte het product regelmatig en gelukkig was er wel een beschrijving dat... Ik heb mijn aangemeld om een alert te krijgen over de hidden fates etb, maar dit heb ik helaas niet kunnen ontvangen. Ik checkte het product regelmatig en gelukkig was er wel een beschrijving dat het 27 maart op voorraad zal zijn. Verder heb ik het product wel ontvangen, alleen heb ik helaas wel veel grote gaten in de box. Ik had verwacht dat het helemaal gesealed zou zijn.

Beschrijving aangepast op de site, zodat de klant dit kan zien. Track en trace van het pakket, zodat je het kan volgen.

Robert In t Veld

Top!