9.3 /10

checkbox100% beveelt SpelNederland aan!

Elting

Heel goed. Contact gehad en snelle reactie.

Gespeeld met zn achten in 2 teams
Beat the box

Antwoord SpelNederland

Fijn om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad! Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer.

Fake Haak

Goede communicatie en service

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Kinderen hebben ontzettend veel lol gehad met het grote nerf gevecht dat we op hadden gezet maar er waren wel wat klachten over de kwaliteit van het materiaal. De nerf guns waren over het algemeen goed en er waren lekker veel darts, maar de blikjes waarop geschoten kon worden waren gedeukt en stapelden daardoor niet handig en de veiligheidsbrillen waren bekrast en niet heel schoon en er kon niet goed door gekeken worden.

Peter Broekhuis

goed, vriendelijke klantendienst

Nederlands competitiespel
ik moet het nog spelen

Antwoord SpelNederland

Bedankt voor de recensie! Alvast veel plezier.

Belinda schouten

Super snelle reactie duidelijk en vriendelijk

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Super leuke box erg compleet!

Antwoord SpelNederland

Bedankt voor jullie mooie recensie Belinda! Fijn om te horen dat jullie een leuke tijd hebben gehad :)

Familie G-K

SterSterSterSterLege ster

Communicatie via mail mag iets beter ;)

Er leuke activiteit!
WhatsApp Escape 'Lizzy'

Antwoord SpelNederland

Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen dat jullie de activiteit leuk hebben gevonden! Wat betreft de communicatie, helemaal met jullie eens, excuses! De verstuurde e-mail werd helaas niet ontvangen en kwam retour, dit is te laat door ons opgemerkt waardoor jullie de benodigde informatie later ontvingen. Gelukkig is het allemaal goed gekomen! :)

Cathy Wijkamp

Heel fijn en snel contact.

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Heel leuk pakket met leuke spullen.

Antwoord SpelNederland

Bedankt voor je recensie Cathy! Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad :) Graag tot een volgende keer!

Mirjam Vrolijk

Wij hadden problemen met een andere leverancier. Dankzij SpelNederland kon het feestje toch doorgaan!

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
De kinderen raakten niet uitgespeeld met de Nerfs. Fijn dat de kist compleet wordt geleverd en wordt opgehaald.

Antwoord SpelNederland

Fijn om te horen dat iedereen het naar de zin heeft gehad Mirjam! Het was even rennen, maar gelukkig is het gelukt om de kist zo snel nog bij jullie te hebben :) Bedankt en graag tot een volgende keer!

tamara

Hele fijne service. Vooraf bij vragen kreeg ik gelijk antwoord. Toen de koerier niet kon leveren omdat het na 17.00 was, was dit ook geen enkel probleem en kwamen ze de dag erna gewoon terug. De inpakinstructie en verzendbewijs en tiewraps die er al bijzitten maken het versturen super makkelijk.

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
De box was super compleet: genoeg pijltjes en zelfs batterijen extra voor de targets. Die targets hebben ze hier overigens niet gebruikt want in twee teams tegen elkaar schieten was vele malen leuker. De vesten maken het echt af. Wellicht een suggestie om 2 vlaggen toe te voegen (dat is een van de spellen die staat beschreven - nu opgelost met 2 vaatdoekjes).

Antwoord SpelNederland

Bedankt voor je mooie, uitgebreide recensie Tamara! Wat fijn om te horen dat de kinderen zich zo vermaakt hebben. Ook bedankt voor je suggestie, we hebben direct 2 vlaggen aan al onze NERF-kisten toegevoegd! Graag tot een volgende keer :)

Marcha

Heel vriendelijk personeel

De nerf pistolen
De kinderen vonden het geweldig

Antwoord SpelNederland

Bedankt Marcha! Fijn om te horen dat de kinderen genoten hebben van onze NERF-Party :)

Jacco Schuurman

Top service! Snel met antwoorden, meedenkend, leveren en ophalen goed geregeld, alles netjes in een box!

Neon party
Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Onze dochter heeft een fantastische verjaardag gehad!

Antwoord SpelNederland

Fijn dat jullie genoten hebben Jacco! Niets zo leuk als blije kinderen :)

Anne

Heel positief: goede en snelle service, snelle reactie op mails of appjes en daardoor zeker voor herhaling vatbaar

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Heel positieve ervaring! Onze zoon heeft een superfeest gehad en de service was erg goed. De kist was er mooi op tijd en deze was heel compleet. Met de spel- en inpakinstructies was het allemaal heel eenvoudig te regelen en te spelen.
Nerf Party

Antwoord SpelNederland

Goed om te horen dat je het gemak van onze spelkisten hebt ervaren Anne! En nog fijner om te horen dat het een geslaagd feestje was! :)

Suzanne

Super goede service en mooi materiaal.

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Jongetjes van 12 jaar werden hier heel blij van!!
NERF party

Antwoord SpelNederland

Leuk om te horen Suzanne! Blije kinderen, daar doen we het voor :)

Koen

Prima, er wordt snel en adequaat op emails gereageerd

Gravitrax
Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Was erg leuk. De kinderen hebben er heel leuk mee gespeeld. Was ook fijn dat de doos al een aantal dagen eerder geleverd werd zodat onze zoon er wat langer mee kon spelen.

Antwoord SpelNederland

Fijn om te horen Koen. Leuk om te horen dat de kinderen er van genoten hebben!

SterSterSterSterLege ster

Fijne communicatie en levering van het product is prima geregeld.

Lasergame
Leuke activiteit, goede speluitleg erbij

Antwoord SpelNederland

Goed om te horen dat jullie genoten hebben van onze Laserguns! Graag tot een volgende keer!

Geantwoord op

SpelNederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SpelNederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 mei 2022

SpelNederland

SpelNederland beschikt over de leukste activiteiten voor jullie familiedag, bedrijfsfeest, vriendendag of kinderfeestje. We hebben voor ieder wat wils! Voor activiteiten komen wij overal in Nederland naar je toe. Liever een activiteit in eigen beheer? Onze verhuur-activiteiten leveren we door het hele land én halen we ook aan huis weer bij je op!

SpelNederland

Jacob Merlostraat 1 (enkel op afspraak)

5961AA Horst

Elting

Heel goed. Contact gehad en snelle reactie.

Gespeeld met zn achten in 2 teams

goed, vriendelijke klantendienst

Nederlands competitiespel
ik moet het nog spelen

Antwoord SpelNederland

Bedankt voor de recensie! Alvast veel plezier.

Belinda schouten

Super snelle reactie duidelijk en vriendelijk

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Super leuke box erg compleet!

Familie G-K

SterSterSterSterLege ster

Communicatie via mail mag iets beter ;)

Er leuke activiteit!
WhatsApp Escape 'Lizzy'

Cathy Wijkamp

Heel fijn en snel contact.

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Heel leuk pakket met leuke spullen.

Mirjam Vrolijk

De kinderen vonden het geweldig

Jacco Schuurman

Neon party
Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Onze dochter heeft een fantastische verjaardag gehad!

Antwoord SpelNederland

Fijn dat jullie genoten hebben Jacco! Niets zo leuk als blije kinderen :)

Nerf Party

Suzanne

Super goede service en mooi materiaal.

Beschrijf je ervaring met deze activiteit
Jongetjes van 12 jaar werden hier heel blij van!!
NERF party

Antwoord SpelNederland

Leuk om te horen Suzanne! Blije kinderen, daar doen we het voor :)

Koen

Prima, er wordt snel en adequaat op emails gereageerd

Gravitrax

Antwoord SpelNederland

Fijn om te horen Koen. Leuk om te horen dat de kinderen er van genoten hebben!

SterSterSterSterLege ster

Fijne communicatie en levering van het product is prima geregeld.

Lasergame
Leuke activiteit, goede speluitleg erbij

SpelNederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 mei 2022

SpelNederland

Jacob Merlostraat 1 (enkel op afspraak)

5961AA Horst