Elting
Heel goed. Contact gehad en snelle reactie.
- Beschrijf je ervaring met deze activiteit
- Gespeeld met zn achten in 2 teams
- Welke activiteit heb je bij ons gespeeld?
- Beat the box
Goede communicatie en service
Enerverend gezelschapspel
goed, vriendelijke klantendienst
Super snelle reactie duidelijk en vriendelijk
Communicatie via mail mag iets beter ;)
Heel fijn en snel contact.
Wij hadden problemen met een andere leverancier. Dankzij SpelNederland kon het feestje toch doorgaan!
Hele fijne service. Vooraf bij vragen kreeg ik gelijk antwoord. Toen de koerier niet kon leveren omdat het na 17.00 was, was dit ook geen enkel probleem en kwamen ze de dag erna gewoon terug. De inpakinstructie en verzendbewijs en tiewraps die er al bijzitten maken het versturen super makkelijk.
Heel vriendelijk personeel
Top service! Snel met antwoorden, meedenkend, leveren en ophalen goed geregeld, alles netjes in een box!
Heel positief: goede en snelle service, snelle reactie op mails of appjes en daardoor zeker voor herhaling vatbaar
Super goede service en mooi materiaal.
Prima, er wordt snel en adequaat op emails gereageerd
Fijne communicatie en levering van het product is prima geregeld.
SpelNederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SpelNederland heeft de volgende resultaten bereikt:
SpelNederland
Jacob Merlostraat 1 (enkel op afspraak)
5961AA Horst
Goede communicatie en service
Enerverend gezelschapspel
goed, vriendelijke klantendienst
Super snelle reactie duidelijk en vriendelijk
Communicatie via mail mag iets beter ;)
Heel fijn en snel contact.
Heel vriendelijk personeel
Super goede service en mooi materiaal.
Prima, er wordt snel en adequaat op emails gereageerd
Fijne communicatie en levering van het product is prima geregeld.
SpelNederland heeft de volgende resultaten bereikt:
SpelNederland
Jacob Merlostraat 1 (enkel op afspraak)
5961AA Horst