Ted van Rijt

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Grote bereidheid om mee te denken en bruikbare oplossingen aan te dragen.

Pascal Sanders

Ventilator besteld die helaas kapot bleek, na contact te hebben gehad werd er gelijk actie ondernomen! Top ervaring!

Nadat ik gemeld had dat de ventilator niet goed was werd er gelijk een nieuwe opgestuurd en kreeg ik een code om de kapotte kosteloos terug te sturen

R. Schuring

(Bewerkt)

Na een foutief geleverd product, eerst geen reacties op mails, dit bleek vanwege vakanties, uiteindelijke vriendelijk te woord gestaan en klantvriendelijke oplossingen voorgelegd gekregen.

Klantvriendelijke klantsenservice.

Reageren op klantmails, tijdens vakantieperiode ;-)

S de Haas

Zeer goed. Omdat een product uitverkocht was en het snel gewenst was kreeg Ik een ander ietsje duurder product waar Ik ook mee uit de voeten kon, toegestuurd. Ik hoefde niet bij te betalen. Omdat... Zeer goed. Omdat een product uitverkocht was en het snel gewenst was kreeg Ik een ander ietsje duurder product waar Ik ook mee uit de voeten kon, toegestuurd. Ik hoefde niet bij te betalen. Omdat alles heel goed verliep kan ik niet over aftersales oordelen. Maar Ik ben er van overtuigd dat dat ook heel goed is.

Service, meedenken, makkelijk en snel in contact.

Heel slecht. De maatvoering van mijn bestelde materiaal klopt niet en er wordt niet gereageerd op mijn retourverzoek.

Snel bezorgd.

Reageren op contactverzoek, verzendkosten zijn erg hoog en retouren kost ook nog eens geld. Mijn verkeerd geleverde materiaal kost me nu bijna 14 euro en ik heb er niks aan.

Frank

Alles zat in de doos dus ik ben blij

Misdchien iets minder verpakkings materiaal

J.A. Meerkerk advies

Zeer positief. De medewerkers van Spirototaal denken met je mee. Naast het leveren van standaard producten zijn ze altijd bereid om snel de maatwerk delen toe te leveren. Ze hebben goede contacten... Zeer positief. De medewerkers van Spirototaal denken met je mee. Naast het leveren van standaard producten zijn ze altijd bereid om snel de maatwerk delen toe te leveren. Ze hebben goede contacten met een monteur die de montage en installatie verzorgt.

Een bedrijf dat een totaal oplossing biedt. En niet zo'n bedrijf dat via de website producten levert en "zoek het verder zelf maar uit".

Versterken op het gebied van moderne besturingstechniek en koppelingen met het GBS (Gebouw Beheer Systeem). Dat geeft ook de mogelijkheid voor advies op het gebied van energiebesparing. Daarmee... Versterken op het gebied van moderne besturingstechniek en koppelingen met het GBS (Gebouw Beheer Systeem). Dat geeft ook de mogelijkheid voor advies op het gebied van energiebesparing. Daarmee wordt het bedrijf van productleverancier een systeemleverancier.

Heel klantvriendelijk

Goede adviezen gekregen waardoor ik in 1 keer de goede materialen kreeg

Zeer goed en zorgvuldig. Goede verzorging van besteld artikel.

Neen

Neen

Er was een probleem m.b.t. de bestelling. Door problemen met de vervoerder DHL is de levering niet de volgende werkdag tot stand gekomen. De dag er na, dus 2 dagen na de bestelling, heb ik... Er was een probleem m.b.t. de bestelling. Door problemen met de vervoerder DHL is de levering niet de volgende werkdag tot stand gekomen. De dag er na, dus 2 dagen na de bestelling, heb ik telefonisch contact met Spiro gezocht omdat de aannemer het onderdeel per se de volgende dag nodig had. Uw medewerker heeft dezelfde opdracht nogmaals (per expresse) naar mij opgestuurd. het onderdeel was voor de verwerking net op tijd binnen.

Ondanks dat jullie geen invloed op de uitvoering van de verzending hebben vind ik de oplossing van het nogmaals verzenden een heel sterk punt.

Ondanks dat het hectisch is in de stukgoed vervoersbranche is het verstandig om toch eens kritisch uit te kijken naar een vervoerder die ondanks een vervolgsysteem niet kan zeggen waar bij navraag... Ondanks dat het hectisch is in de stukgoed vervoersbranche is het verstandig om toch eens kritisch uit te kijken naar een vervoerder die ondanks een vervolgsysteem niet kan zeggen waar bij navraag een pakketje zich bevind. In mijn geval wordt het pakket op dinsdag door jullie aangeboden. Vervolgens kan DHL bij navraag niet zeggen op welk depot het pakje zich bevind. Nu heb ik het onderdeel nog net op tijd in huis gehad. Als ik vandaag bestel en heb morgen iets nodig dan neem
ik een risico. Maar als ik 3 dagen moet wachten komt jullie toezegging vandaag besteld morgen in huis onder druk te staan.