Ben

Ik heb kort telefonisch contact gehad met een medewerker. Deze medewerker dacht mee in mijn denkwijze en stelde ook zaken voor om transportkosten te kunnen beperken. Mijn complimenten!

Kundig en snel.

Niet van toepassing.

Martin

(Bewerkt)

Via via bij website terecht gekomen, uitgebreid assortiment en ze hadden alles wat ik nodig had. Bestellen en afrekenen ging soepel. Ook keurig bevestiging ontvangen van de order. Daarna niets meer... Via via bij website terecht gekomen, uitgebreid assortiment en ze hadden alles wat ik nodig had. Bestellen en afrekenen ging soepel. Ook keurig bevestiging ontvangen van de order. Daarna niets meer van het bedrijf gehoord totdat ik een week later een pakket bij de buurvrouw kon ophalen. Verder waren de dempers die ik besteld heb niet de juiste, maar dat heb ik zelf fout besteld

Update 21/12 nav mijn feedback heeft Spirototaal contact opgenomen over de bestelling. Ik kan de dempers retour sturen en ze gaan meekijken naar een goed alternatief. Uitstekend opgelost en erg goed dat ze zo reageren. Dikke pluim

Uitgebreid assortiment
Goede after sales

1)Klant op de hoogte brengen als order verzonden is. Ik heb geen enkele informatie over de verzending of de te verwachte leverdatum gekregen
2) Meer technische informatie zoals afmetingen

Betrouwbaar

Goede kwalitatieve producten met een betaalbare prijs

Levertijd. Deze was in mijn geval 1 week na bestelling.

Uitstekend. Makkelijk te vinden, makkelijk te bestellen, vlot geleverd.

Assortiment sluit aan bij de wens.

Zoekfunctie op de website kan beter, zoeken via Google leverde wel het gewenste resultaat

Kinetic Automation

Overall een goede ervaring met SpiroTotaal. Behulpzaam en goede service als er eens ergens een foutje wordt gemaakt. Dat is wat mij betreft het belangrijkst!

Manfriet

Super snelle service en goed meedenkend

ze weten waar ze het over hebben

nog niks

Multispeeds aandrijftechniek B.V.

Uitstekend

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Ga zo door.

Splendid

Bestelling keurig afgehandeld. Keurig nette bezorger. Toppertje

T is gewoon zoals t hoort

Uitstekend

Het bestelde product was tijdelijk niet leverbaar, dus werd telefonisch met mij contact opgenomen en werd een alternatief aangeboden

Bloemhof

Eerste keer besteld

Contact en advies

Communicatie wanneer leverdatum niet gehaald wordt artikel was niet meer in voorraad moest bellen waar het bleef