Kleur'UM

Ik bestelde div. spirobuizen en verbi dingsstukken.

De levering werd van te voren telefonisch aangekondigd en overeenkomstig afspraak uitgevoerd. Enkele ontbrekende artikelen werden na een email door mij zonder mankeren opgestuurd en ontving ik de... De levering werd van te voren telefonisch aangekondigd en overeenkomstig afspraak uitgevoerd. Enkele ontbrekende artikelen werden na een email door mij zonder mankeren opgestuurd en ontving ik de volgende dag

Na ontvangst van de bevestiging van mijn bestelling via de Website, en betaling door mij, bleef het een weekje stil waardoor ik me af ging vragen of ik mogelijk met een 'nep-site' te maken hadden.... Na ontvangst van de bevestiging van mijn bestelling via de Website, en betaling door mij, bleef het een weekje stil waardoor ik me af ging vragen of ik mogelijk met een 'nep-site' te maken hadden. Deze onplezierige gedachten hadden voorkomen kunnen worden door een email met informatie over het verloop van de order.

Reactie SpiroTotaal:

Beste heer van der Drift,
Bij deze ons excuus voor het ongemak.
Wij proberen er alles aan te doen de bestellingen snel en correct af te leveren.
Op het moment we een bestelling niet...
Beste heer van der Drift,
Bij deze ons excuus voor het ongemak.
Op het moment we een bestelling niet binnen 3 dagen kunnen leveren nemen wij hierover contact op. Helaas gaat er ook wel eens iets mis zoals in uw geval.
Bedankt voor uw review, dit houd ons scherp in het juist afwikkelen van de orders.
Alle van der Sluis
Spirototaal

L. Pronk

Eerste keer kopen bij dit bedrijf, ik kon makkelijk mijn spul vinden wat ik nodig had. Waren wat problemen met het trace nummer van de vervoerder, maar dat is niet aan spirototaal te weiten.

Goeie communicatie, vriendelijk en behulpzaam!

Vooral zo doorgaan :)

Zeer goed

geleverd op afgesproken datum

de bestelling komt niet met post nl zoals in mail staat maar met dhl zeer verwarrend

Correct en stipt

to-the-point. Geen overbodige toeters en bellen.

betaling Mister Cash vanuit 'buitenland'

afspraken goed nagekomen

John

De bestelling wordt netjes geregeld en binnen de verwachte tijd geleverd. Het gebruikte materiaal is eerste klas aluminium van goede dikte. Het vakmanschap bij het vervaardigen van bochten en en... De bestelling wordt netjes geregeld en binnen de verwachte tijd geleverd. Het gebruikte materiaal is eerste klas aluminium van goede dikte. Het vakmanschap bij het vervaardigen van bochten en en verlopen laat te wensen over. De kraal machine was niet goed gepositioneerd bij verschillende hulpstukken zodat deze scheef waren. Ook de passingen klopte niet en heb ik veel aan moeten corrigeren. Het verloop was verkeerd om vervaardigd zodat ik deze nu tegen de stroming in heb moeten monteren, ook hiervan de passing met veel te veel speling. Ook de felsnaden voor de verbindingen voldoen niet aan de norm. De binnenrand is te kort waardoor de passing niet voldoende stek is en de kit de versteviging moet brengen. Dan het kitten, deze wordt heel laconiek aangebracht hele klodders sluiten een groot gedeelte van de doorgang af. Ik heb er zelf veel werk aan gehad er iets van te maken tot popnagels aan toe. Desinteresse voor het vak mijn inziens. Want je kunt zien dat het niet aan het materiaal of gereedschap ligt. Mogelijk heb ik de pech deze persoon te treffen.

Goed materiaal, goed gereedschap. De levering netjes op tijd.

Spreek uw werknemers eens aan op de kwaliteit. En voer een eindcontrole in.

Telefonisch goed geholpen. Kon de producten dezelfde dag nog ophalen en kon zelfs na kantoortijden nog om hulp vragen.

Bereikbaarheid

Wim

Goede communicatie en hulpvaardig bij het bestellen

Het feit dat ik gebeld werd door het bedrijf om te checken of ik geen fout bij de bestelling had gemaakt vond ik heel erg prettig.

Geen verbeterpunten

Prima afwikkeling

Snelle levering.

Op site staat dat ik levering via post.nl. kon volgen. Dat bleek een andere leverancier te Zijn.

Willy Zwarts

Vriendelijke contact persoon en duidelijke informatie

Prima prijs -kwaliteit verhouding

Zou het niet weten