Spiru

Els Dewulf

Prima. Alles keurig verpakt. Fijn om uit te pakken.

Yvonne Van Gisbergen

Prachtig geschreven teksten..mooie levering ..maar de verzending duurde te lang ..na twee berichten dat het aan zou komen ..twee keer niets gezien ..maar daar heeft waarschijnlijk Spiru geen invloed... Prachtig geschreven teksten..mooie levering ..maar de verzending duurde te lang ..na twee berichten dat het aan zou komen ..twee keer niets gezien ..maar daar heeft waarschijnlijk Spiru geen invloed op

Reactie Spiru:

Bedankt voor je opmerkingen! We streven altijd naar prachtige teksten en een mooie levering. Het spijt ons dat de verzending wat langer duurde. Helaas hebben we geen directe invloed op de... Bedankt voor je opmerkingen! We streven altijd naar prachtige teksten en een mooie levering. Het spijt ons dat de verzending wat langer duurde. Helaas hebben we geen directe invloed op de verzendmaatschappijen, maar we proberen altijd te helpen waar mogelijk. 😊📦

henk schipperheijn

Het product was veel kleiner dan gedacht, beetje teleurgesteld dus

Namasté Henk,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
We raden onze klanten altijd aan om de gehele product informatie te lezen om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
Onder het...
Namasté Henk,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Onder het kopje "Extra Informatie" kan je het formaat van het product terugvinden.
We hopen dat je desondanks toch kunt genieten van je aankopen!
Zenvolle groet namens Spiru!

Anja Mues

Een uitleg over de stenen bij elke verpakking zou voor een leek handig zijn ook op de verpakking welke stenen erin zitten

Namasté Anja,
Bedankt voor je feedback!
We begrijpen dat je graag een uitleg bij de door jou bestelde producten zou willen ontvangen.
Echter doen wij dit niet want we willen het milieu...
Namasté Anja,
Bedankt voor je feedback!
Echter doen wij dit niet want we willen het milieu ontlasten. We hoeven dan niet onnodig te printen en dragen zo ons (edel)steentje bij aan het besparen van onze kostbare bomen!
Gelukkig kun je op onze website een heleboel leuke en nuttige blogs vinden die jou helpen met informatie over populaire producten en rituelen. En vind je ook een hoop informatie in de product omschrijving.
Bijvoorbeeld richtlijnen voor het huis reinigen met salie, manieren om edelsteenwater te maken of informatie over de chakra's. Je vindt ze via de volgende link:
Warme groet namens Spiru!

Ann De Latter

Ik heb mijn pakketje heel goed ontvangen. Het werd duidelijk met heel veel zorg ingepakt en het rook heerlijk. Heel blij met de producten.

Reactie Spiru:

Fijn dat je pakket met zorg is ontvangen en de geur heerlijk was! We streven ernaar om klanten blij te maken. Jouw positieve ervaring is waardevol voor ons!

Anne Verspoor

Prima. Snelle levering, goede verpakking, foutloos.