Spiru

Harry Knevel

Verrast door de snelle levering, erg fijn.

Riet Depuydt

Ik had de geurzakjes met liefde uitgekozen, en voor elk een plekje bestemd in mijn huis. Met een warm gevoel heb ik ze ontvangen. De geuren zijn fris verrukkelijk.

Reactie Spiru:

Wat fantastisch dat de geurzakjes zo'n fijne sfeer toevoegen aan je huis en de geuren zo verfrissend zijn! Het is geweldig dat je ze met aandacht hebt uitgekozen en ze een speciaal plekje hebben... Wat fantastisch dat de geurzakjes zo'n fijne sfeer toevoegen aan je huis en de geuren zo verfrissend zijn! Het is geweldig dat je ze met aandacht hebt uitgekozen en ze een speciaal plekje hebben gekregen. Dank je wel voor je mooie woorden! 😊🌷

Rachel Van Puymbroeck

Vlot. Heel snel geleverd. Mooi en veilig verpakt

Reactie Spiru:

😊🛍 Fijn dat de levering vlot en veilig was! We doen ons best om bestellingen snel te verzenden en op een veilige manier te verpakken. Bedankt voor je steun en positieve beoordeling!

Marsha van der Bij

Allemaal prima geregeld en ben erg blij met de mooie zoutlampjes

fiamma

Uitstekend product, ben ik zo blij mee! Snelle levering, vriendelijk behandeld, mooi sense of humour. Zo blij met de hele ervaring dat ik gisteren heb nog een bestelling bij Spiru gedaan :-)

Reactie Spiru:

Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met het product en de hele ervaring! Jouw herhaalbestelling is een prachtig compliment voor ons werk. Bedankt voor je vertrouwen! 🌟📦