Spiru

Marsha van der Bij

Allemaal prima geregeld en ben erg blij met de mooie zoutlampjes

fiamma

Uitstekend product, ben ik zo blij mee! Snelle levering, vriendelijk behandeld, mooi sense of humour. Zo blij met de hele ervaring dat ik gisteren heb nog een bestelling bij Spiru gedaan :-)

Reactie Spiru:

Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met het product en de hele ervaring! Jouw herhaalbestelling is een prachtig compliment voor ons werk. Bedankt voor je vertrouwen! 🌟📦

Michelle

Zeer slecht

Namasté Michelle,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Namasté Michelle,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
We hebben al contact met je gehad via e-mail, waarin we hebben uitgelegd waarom we in jouw geval geen nieuw product kunnen verstrekken. Het gaat hierbij alleen om de verpakking die lichte schade heeft opgelopen. De verpakking dient uitsluitend ter bescherming van de klankschaal tijdens de verzending.
Zenvolle groet namens Spiru

Reinhilde Vanheusden

Ik kocht al vaker bij Spiru. Ruime keuze, uitstekende kwaliteit, goede prijzen. Goede en aangename communicatie via mail. Alles heel correct ingepakt en verzonden. Heel tevreden klant!!!!!

Ella Boorsma

Geweldig! Vlotte levering, goede producten en een leuk commentaar van de magazijnmonnik

Chris Vanheesbeke

Uitstekend en precies datgene wat ik zocht!!!

Reactie Spiru:

Dank je wel voor je lovende woorden! Jouw positieve feedback betekent veel voor ons team. We blijven ons inzetten om jou en al onze klanten een geweldige ervaring te bieden. 😃