Spiru

Gerry Munneke

Ik weet niet wat er word bedoeld.De service of het product.Service oke.Product valt erg tegen.

Namasté Gerry,
Dank je wel voor het delen van je feedback, hoewel het jammer is om te lezen dat je ervaring niet helemaal aan je verwachtingen heeft voldaan.
We willen graag begrijpen waarom...
Namasté Gerry,
We willen graag begrijpen waarom het product tegenviel, dus schroom daarom niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Bovendien willen we je eraan herinneren dat je altijd gebruik kunt maken van je retourrecht als je niet tevreden bent met je aankoop. We willen dat je volledig tevreden bent met onze producten en staan klaar om te assisteren bij eventuele retourzendingen of verdere vragen.
Nogmaals bedankt voor je tijd en input, en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je een betere ervaring te bieden.

Eliene Smets

Het pakketje werd heel snel gebracht dat vond ik heel goed. Alleen zou er papiertjes moeten bij zitten van de naam van het product en de betekenis. Dat zou veel mensen helpen

Namasté Eliene,
Namasté Eliene,
We begrijpen dat je graag wat meer uitleg zou willen hebben over de producten die je hebt besteld. We hebben echter bewust gekozen om geen fysieke handleidingen te verstrekken, omdat we ons willen inzetten voor milieubescherming. Op deze manier vermijden we onnodig printen en dragen we ons (edel)steentje bij aan het behoud van onze kostbare bomen.
Gelukkig bieden we op onze website tal van informatieve en leuke blogs aan die je kunnen helpen bij het begrijpen van onze producten en gerelateerde rituelen. Je kunt er richtlijnen vinden voor het reinigen van je huis met salie, tips voor het maken van edelsteenwater, en zelfs informatie over de chakra's.
We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website voor waardevolle inzichten en begeleiding.
Zenvolle groet namens Spiru!

Ontevreden klant

Verschrikkelijk slecht! Beschadigd artikel ontvangen, maar wel betaald. Klantenservice al 3x gemaild en 1x via fb benaderd. Krijg als antwoord op je beurt wachten. Telefonisch zijn ze niet te... Verschrikkelijk slecht! Beschadigd artikel ontvangen, maar wel betaald. Klantenservice al 3x gemaild en 1x via fb benaderd. Krijg als antwoord op je beurt wachten. Telefonisch zijn ze niet te benaderen en tot op heden nog géén reactie en/of mijn aankoopbedrag retour.

Namasté,
Namasté,
Bij onze klantenservice verwerken we alle binnenkomende berichten volgens het principe "van oud naar nieuw." Dit beleid hanteren we, omdat we het als klantvriendelijk beschouwen om de klanten die het langst hebben gewacht als eerste van een antwoord te voorzien. Hiermee willen we ervoor zorgen dat iedereen binnen een redelijke termijn wordt bediend, zoals we beloven in onze automatische bevestiging, doorgaans binnen 5 werkdagen.
We begrijpen dat er enige verwarring is ontstaan, maar we willen graag benadrukken dat we op onze website nergens vermelden dat we telefonisch bereikbaar zijn. We zien dat er inmiddels binnen de aangegeven reactietijd contact is geweest met onze klantenservice.
We hopen dat deze informatie meer duidelijkheid brengt.
Warme groet namens Spiru!

Rosita Bouma

Mooie spullen, slechte klantenservice

Namasté Rosita,
Dankjewel voor het delen van je feedback.
We begrijpen dat je niet tevreden was met onze klantenservice, ondanks dat je onze producten mooi vindt.
Het spijt ons dat we...
Namasté Rosita,
Dankjewel voor het delen van je feedback.
Het spijt ons dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan en nemen je opmerkingen ter harte in het verbeteren van onze diensten.
Zenvolle groet namens Spiru!

JT van der Sloep

Snelle levering, goede service na verkeerde levering