Spiru

Nelly p

Ik had een leuk chakraboompje gevonden als cadeau. Helaas zag de verpakking er al goedkoop uit. Het boompje zelf is niet zoals op de foto, de takken staan verder uit elkaar op de foto. Maar in het... Ik had een leuk chakraboompje gevonden als cadeau. Helaas zag de verpakking er al goedkoop uit. Het boompje zelf is niet zoals op de foto, de takken staan verder uit elkaar op de foto. Maar in het echt is dit veel minder mooi. Pijnlijk als ik de prijs van het product vergelijk met de kwaliteit.
Ik schrok me rot van de retourkosten, dus besloten om deze niet retour te sturen.
Maar ik bestel hier niet meer. Geen aanrader.

Reactie Spiru:

Namasté Nelly,
Dankjewel voor het delen van je review!
Namasté Nelly,
Dankjewel voor het delen van je review!
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het ontvangen chakra boompje. We raden onze klanten altijd aan om de gehele product informatie door te lezen om zo teleurstellingen achter te voorkomen.
Het betreft hier namelijk een handgemaakt product. Dit betekend dat ieder product kan afwijken van het product dat zichtbaar is op de foto's op onze website. Ieder chakra boompje is namelijk uniek!
We zijn ons bewust van de CO2-uitstoot bij de productie en verzending van online bestellingen. Daarom hebben we ervoor gekozen om retourneren niet gratis te maken. Helaas hebben wij geen invloed op de kosten die verzendmaatschappijen in rekening brengen voor het verzenden van een pakketje. Dit kan per verzendmaatschappij verschillen.
Hopelijk geeft je dit meer duidelijkheid. Namens Spiru een mooie dag gewenst!

Daniela Loof

De stemvorken waren niet echt correct qua volume en ik mis wat informatie voor gebruik. Trilling voelt wel goed.

Reactie Spiru:

Namasté Daniela,
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!
We begrijpen dat je graag een uitleg bij de door jou bestelde producten zou willen ontvangen.
Echter doen wij dit niet want...
Namasté Daniela,
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!
Echter doen wij dit niet want we willen het milieu ontlasten. We hoeven dan niet onnodig te printen en dragen zo ons (edel)steentje bij aan het besparen van onze kostbare bomen!
Gelukkig kun je op onze website een heleboel leuke en nuttige blogs vinden die jou helpen met informatie over populaire producten en rituelen.
Bijvoorbeeld richtlijnen voor het huis reinigen met salie, manieren om edelsteenwater te maken of informatie over de chakra's. Je vindt ze via de volgende link:
Zenvolle groet namens Spiru!

Blauwmutske

Exstatisch... woorden schieten te kort. Een exuberante lading van positieve gevoelens gingen door mij heen.