Spiru

Ilona Leemeijer

Ik had het verkeerde product toegestuurd gekregen. Na het melden heb ik nooit meer iets gehoord van de klantenservice. Uiteindelijk heb ik het op eigen initiatief teruggestuurd. Dat terugsturen heb... Ik had het verkeerde product toegestuurd gekregen. Na het melden heb ik nooit meer iets gehoord van de klantenservice. Uiteindelijk heb ik het op eigen initiatief teruggestuurd. Dat terugsturen heb ik zelf betaald, maar ook het bedrag van het product is nooit terugbetaald. Dit is pure diefstal. Nooit meer koop ik daar iets en wil iedereen afraden het wel te doen.

Namasté Ilona,
Dankjewel voor het plaatsen van je review!
Namasté Ilona,
Dankjewel voor het plaatsen van je review!
We lezen in de email dat je ons hebt verzonden dat je geen reactie van onze klantenservice wilde afwachten en het foutief ontvangen product op eigen initiatief al hebt geretourneerd op het moment dat je ons een bericht hebt verzonden. Hierdoor is ons de kans ontnomen om tijdig een passende oplossing voor je te regelen.
Wanneer je op eigen initiatief iets retourneert alvorens een oplossing af te wachten vanuit onze klantenservice zal dit op eigen kosten zijn, zoals aangegeven in onze retourvoorwaarden. We zien dat je retour op 20-07 door ons is ontvangen en verwerkt. De terugbetaling word gedaan onze de naam van onze betaalpartner Multisafepay en kan gemiddeld 3 werkdagen op zich wachten na het verwerken van de terugbetaling. We raden je aan om je bankrekening opnieuw te controleren met deze gegevens.
Indien je de terugbetaling dan nog niet hebt kunnen vinden, raden we je aan om contact met ons op te nemen. Dan kijken we het direct voor je na!
Zenvolle groet, Spiru

Tamara Doeleman

Slecht. Ik heb 2 artikelen niet ontvangen en ik blijf ze mailen hierover een ik krijg alleen maar een standaard bericht terug. Echt heeel Slechts. Ik wil mij spulen en mijn geld terug

Namasté Tamara!
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!
Namasté Tamara!
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!
Het standaard bericht waar je naar refereert betreft onze ontvangstbevestiging. Hierin geven we aan per welk termijn je een reactie van onze klantenservice mag verwachten. We vragen dan ook vriendelijk om je geduld.
We zien dat onze klantenservice de situatie inmiddels voor je heeft opgepakt en een oplossing heeft aangeboden. We hopen dat je de nieuwe producten in de tussentijd goed ontvangst hebt mogen nemen.
We wensen je veel plezier met je nieuwe producten!
Warme groet namens Spiru

Ingrid Boot

Goede ervaring. Ook toen post.nl zgnd mijn pakketje had bezorgd. Ondersteuning door Spiru. Goed contact, begrip en uitleg.

Reactie Spiru:

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je pakket inmiddels bij je terecht is gekomen :)

Jolanda Beek

Heel goed een mooi windgong hij hangt te pronken onder ons afdak Bedankt