Spiru

Amanda Silva

Excellent

Reactie Spiru:

Amanda, excellent om te horen! 🌟

Filomena Maria Almeida

Ik heb helaas het verkeerde product gekocht, maar ik had het kunnen weten ik vond het al goedkoop. Ik heb ooit in een Iyenger yoga lessen yoga riemen gebruikt en dacht dat het hetzelfde was. Ik wil... Ik heb helaas het verkeerde product gekocht, maar ik had het kunnen weten ik vond het al goedkoop. Ik heb ooit in een Iyenger yoga lessen yoga riemen gebruikt en dacht dat het hetzelfde was. Ik wil ze terug sturen. Moet even kijken hoe dat moet.

Namasté Filomena Maria,
Namasté Filomena Maria,
Wat vervelend dat je het verkeerde product hebt gekocht. We begrijpen hoe teleurstellend dat kan zijn. Je kunt altijd contact met ons opnemen via klantenservice@spiru.nl. We zijn er om je te helpen en te kijken naar mogelijke oplossingen om je toch tevreden te stellen.
Bij Spiru streven we naar kwaliteit in onze producten en service, dus we willen graag zorgen dat je een positieve ervaring hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.
Spiru klantenservice

Anita

Geweldig! Vooral de prachtige teksten die je ontvangt tijdens verzending!

Reactie Spiru:

Anita, geweldig dat je onze teksten waardeert! 🌞

Hanny Versluis

Geweldig

Reactie Spiru:

Hanny, bedankt voor je positieve feedback! 🌿

Winnie Hogewoning

Super!

Winnie, super! 🌼

Jan Sebastian van Setten

ZEER SLECHT

Namasté Jan,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Namasté Jan,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
We willen graag verduidelijken dat we je eerder per e-mail hebben geïnformeerd over de mogelijkheid van vertragingen bij brievenbuspakketten, die soms buiten onze controle liggen. In dat bericht hebben we je vriendelijk verzocht om nog enkele werkdagen af te wachten tot en met 06-02, in de hoop dat je pakket alsnog zou arriveren. Daarnaast hebben we aangegeven dat als het pakket tegen die datum nog niet is geleverd, we graag van je horen zodat we een onderzoek kunnen opstarten bij PostNL om de status van je bestelling te achterhalen.
Indien je nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice om aan te geven dat je het pakket tot op heden nog niet hebt mogen ontvangen, raden we je aan dit zo spoedig mogelijk te doen. Des te sneller kunnen zij een onderzoek voor je opstarten.
We begrijpen dat deze situatie frustrerend voor je is en we waarderen je geduld en begrip terwijl we proberen dit probleem op te lossen.
Warme groet namens Spiru

Ellen Wellenstein

Verdeeld. Van de twee agaat mini geodes die ik via webshop bestelde is er één bij die fraai is, de andere iz een bijna dichte steen, nauwelijks een holte. Ik ben teleurgesteld in jullie zending.

Namasté Ellen,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons product. We begrijpen je teleurstelling en willen graag wat meer context bieden over onze Ruwe Agaat Geodes.
Agaat is een...
Namasté Ellen,
Agaat is een natuurlijk materiaal is en daardoor inherent variabel in zijn eigenschappen. Elk stuk agaat is uniek en kan verschillen in kleur, textuur en de mate van kristallisatie. Het kan voorkomen dat sommige geodes meer gesloten zijn dan andere, vanwege de natuurlijke formatieprocessen die plaatsvinden.
Hoewel we streven naar consistentie in kwaliteit, is het onvermijdelijk dat er variaties optreden vanwege de natuurlijke aard van het materiaal. We hopen dat je begrip hebt voor deze natuurlijke diversiteit en dat je de unieke schoonheid van elk stuk agaat kunt waarderen, zelfs als ze enigszins verschillen in hun holtevorming.
Mocht je nog verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.
Zenvolle groet namens Spiru

Marielle Huijbers

Reactie Spiru:

Marielle, bedankt voor je waardering! 🌸

Roy L

Helemaal top!

Roy, helemaal top, bedankt! 🌟

Debby Van het hof

Heel goed

Reactie Spiru:

Debby, bedankt voor je positieve feedback! 🌞