Martien Vrolijk-van den Berg
- Product of service:
- Ceremoniële cacao, helaas maar tot nov. 2025 optimaal, dat had anders gekund
Redelijk
Na 1w nog steeds geen levering van het bestelde pakket door PostNL geleverd geweest
Was de eerste keer
Wat een overzichtelijke website, fijne en goede producten en een waardevol onderbouwd advies. Manon heeft goeie kennis van de producten en deelt graag haar tips en advies. De producten zijn altijd netjes op tijd en je krijgt waar voor je geld. Je bent een topper Manon!
zeer snel bezorgd- wel geen lepeltje ontvangen bij de shilajit van meer dan 80€
Fijn, goede producten en goede prijzen en gratis ebook!
Prima bedrijf!
Snel en eerlijke producten
A+
super tevreden
Goede produkten, snelle levering
Altyd van de beste (biologische) betaalbareproducten en ontwikkelingen op de hoogte , voorzien van tot in de puntjes verzorgde info/advies, en snelle foutloze bezorging Top.
Prima levering
Snelle levering en top verpakt en top service
Spiruella.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spiruella.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Was de eerste keer
zeer snel bezorgd- wel geen lepeltje ontvangen bij de shilajit van meer dan 80€
Fijn, goede producten en goede prijzen en gratis ebook!
Prima bedrijf!
Snel en eerlijke producten