Top producten
Reactie Spiruella.nl:
Geachte mevrouw Van Prooijen, altijd heel fijn om te horen. Bedankt voor uw beoordeling! Groeten van Manon
Geachte heer Blankert, wat jammer dat u niet tevreden bent. Ik kan zien dat uw betaling niet gelukt is op 23 September om 20.31 uur. Daardoor hebben we uw besteling helaas niet door kunnen laten...
Geachte Kees, wat een hele mooie beoordeling! Fantastisch bedankt hiervoor! Groeten van Manon
Beste Matthias, bedankt voor je review! Stel ik erg op prijs, Groeten van Manon
Hallo heer Petersen, we doen ons best! Bedankt voor uw mooie beoordeling van de Spiruella webwinkel! Groeten van Manon
Geachte heer Hanemaaijer , bedankt voor uw beoordeling van Spiruella! Ik hoor (en ga ervan uit) dat u tevreden bent. Groeten van Manon
Hallo mevrouw Trentelman, bedankt voor uw hele mooie beoordeling 9/10 van Spiruella! Superblij mee! Groeten van Manon
Geachte heer Sweere, bedankt voor uw beoordeling van de Spiruella webshop en uw ervaring! Groeten van Manon
Hallo mevrouw Game, heel hartelijk bedankt voor uw mooie 10/10 review van Spiruella! Super mooie woorden! Groeten van Manon