Super! Top quality of products and service!
Reactie Spiruella.nl:
Geachte mevrouw Van der Spoel, wat een mooie 9 voor de service en producten! Heel erg bedankt voor uw beoordeling. Groeten van Manon
Geachte mevrouw de Jong, bedankt voor uw hele mooie beoordeling van Spiruella. Fantastisch! Groeten van Manon
Beste Jennie, heel fijn dat u de service op prijs stelt! Bedankt voor de review! Groeten van Manon
Geachte mevrouw Schildkamp, wat een mooie beoordeling van de Spiruella webshop, daar doen we het voor! Groeten van Manon
Beste Sander, Bedankt voor je perfecte revier, erg blij mee! Groeten van Manon
Geachte mevrouw De Borger, Bedankt voor uw mooie review! Super! Groeten van Manon
Geachte mevrouw Kempe, 10/10.....daar doen we het voor. Wat een mooie waardering, mijn dank hiervoor! Groeten van Manon
Geachte Els S, schitterende review en lovende woorden: Mijn dag kan niet meer stuk! Bedankt hiervoor. Groeten van Manon
Geachte mevrouw Richel, heel hartelijk bedankt voor uw vriendelijke woorden. Ja, soms loopt het allemaal niet helemaal zoals gepland, maar juist dan vinden we het belangrijk om snel te reageren en...
Geachte Frans, een hele mooie beoordeling, bedankt hiervoor! Groeten van Manon