Maria Lako

Tot nu toe zeer tevreden

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Lako, heel hartlijk bedankt voor uw hele mooie review. Ben ik erg blij mee! Met groeten van Manon

Inge Duller

Fijne producten en snelle levering

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Duller, bedankt voor het delen van deze hele mooie score! Een goed begin van mijn dag! Groeten van Manon

Hilde

Zeer goed

Beste Hilde, heel hartlijk bedankt voor deze mooie review! Groeten van Manon

Micha Korst

Hele fijne ervaring. Super snelle levering, keurig verpakt.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Korst, wow, een 10/10, perfect! Bedankt, daar ben ik blij mee. Groeten van Manon

Manuela De Cock

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw De Cock, bedankt voor uw hele mooie review van de Spiruella webshop! Heel blij mee. Groeten van Manon

Rudolf Jagroep

Voor het eerst een bestelling gedaan en ben positief zowel over de afhandeling als de pillen zelf.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Jagroep, fantastisch goed nieuws, nogmaals dank voor uw bestelling en uiteraard voor de mooie beoordeling. Groeten van Manon!

B.P. Vreugdenhil

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Vreugdenhil, bedankt voor uw beoordeling en fijn te horen dat u tevreden bent over Spiruella! Met groeten van Manon

Marcel Tramper

Goede producten die ook snel geleverd worden!

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Tramper, heel fijn om uw positieve feedback te horen! Met groeten van Manon

Iwan Menes

Perfect

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Menes: ¨Perfect!´....zo hoor ik het graag. Heel hartelijk bedanks voor uw beoordeling van de Spiruella shop. Met groeten van Manon

Minerva Kenaan

Top

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Kenaan, wat een schitterende beoordeling! Word ik helemaal blij van. Dank hiervoor. Groeten van Manon