Annelies Weber

Goed product, snelle levering

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Weber, wat een fijne beoordeling weer, super bedankt. Groeten van Manon

Ingmad

Besteld via internet. Overzichtelijke site en makkelijk zoeken. Product nog uitproberen. Weet niet of dit merk goed is. Heeft tijd nodig. Bestelling vlot in huis.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Ingmad, heel hartelijk bedankt voor uw mooie review van de Spiruella webshop. Dat word ik blij van! U heeft een heel goed en hoogwaardig, 100% biologisch product besteld. Nogmaals... Geachte mevrouw Ingmad, heel hartelijk bedankt voor uw mooie review van de Spiruella webshop. Dat word ik blij van! U heeft een heel goed en hoogwaardig, 100% biologisch product besteld. Nogmaals dank en ik verwacht dat u er veel plezier van gaat hebben, Manon

Anton Verlaan

Geachte heer Verlaan, bedankt voor uw beoordeling. Met groeten van Manon

Ilona Peeters

Deze keer bestelling lang onderweg, en geen gezellig briefje erbij, producten wel altijd super

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Peeters, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat het wat langer duurde dan dat u van ons gewend bent. Ik verwacht dat het volgende keer weer gewoon ´volgende dag bezorgd´ is. Groeten... Geachte mevrouw Peeters, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat het wat langer duurde dan dat u van ons gewend bent. Ik verwacht dat het volgende keer weer gewoon ´volgende dag bezorgd´ is. Groeten van Manon

Pascal Van Brabant

Positief

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Van Brabant, bedankt voor uw beoordeling van Spiruella. Groeten van Manon

Angela Van der Ploeg

Fijne en snelle service

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Van der Ploeg, bedankt voor uw hele mooie review van de Spiruella webshop! Daar doe ik het voor! Groeten van Manon

Rita De Borger

Geweldig!

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw De Borger, Heel erg Bedankt voor uw ´Geweldige´ Review! Lekker positief! Met vriendelijke groet, Manon

Edwin Verbeek

Goed bedrijf, snelle verzending en alles netjes verpakt.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Verbeek, heel hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve review van Spiruella, stel ik erg op prijs! Manon

Zohra Mechaia . Particuliere

Heel goed . Mijn heel familie gebruikt hem . Iedereen is zo over te spreken 👍👍👍ik loop al jaren met depressies en vermoeidheid tot dat ik het gehoord heb van mijn zus . Na de eerste week was een... Heel goed . Mijn heel familie gebruikt hem . Iedereen is zo over te spreken 👍👍👍ik loop al jaren met depressies en vermoeidheid tot dat ik het gehoord heb van mijn zus . Na de eerste week was een wereld open voor mij , goed fit ,slapen heel goed ,sporten gaat uitstekend echt een top natuurlijk en wonderlijk tabletten . Ik heb een kg van gekocht en die ga ik weer bestellen .ik raad het iedereen aan ❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Mechaia, wat fijn om te horen! Super dat de Spirulina tabletten zo´n goed effect op u en uw familie hebben! Echt heel fijn. Met vriendelijke groet van Manon

J.A.

Alles vlekkeloos verlopen

Reactie Spiruella.nl:

Geachte J.A., bedankt voor uw mooie review van de Spiruella website en service. Groeten van Manon!