De behandeling, ik heb wat nare ervaringen gehad met eerdere fysiotherapeuten, die heeft deze man allemaal recht gezet, ben voor het eerst in twee jaar bijna pijnvrij, geweldig.
Marloes heeft echt ontzettend veel kennis. Na vertellen van mijn klacht, wist ze precies wat er aan de hand was. Meerdere keren bij huisarts geweest en die had geen idee. Dus mijn conclusie, ze is...Marloes heeft echt ontzettend veel kennis. Na vertellen van mijn klacht, wist ze precies wat er aan de hand was. Meerdere keren bij huisarts geweest en die had geen idee. Dus mijn conclusie, ze is erg kundig. Tevens heel erg goed in omgang.
Reageert snel, ik kon dezelfde dag terecht ( ik had pijn maar dit is echt snel). Duidelijk. Goed advies en goede behandeling .
Edwin Tunderman
Hele fijne fysio, duidelijk, zegt waar het op staat, geeft instructies over oefeningen voor thuis.
Ze neemt mijn klachten serieus
Zij heeft goede kennis van haar vak. Marloes neemt tijd om goed te luisteren naar je klacht en geeft goede advies en behandeling. Zij is erg behulpzaam en vriendelijk.
Tessa is zeer prettig in de omgang, neemt je klachten serieus en denkt mee.
Marloes weet goed wat ze doet en is eeg duidelijk in haar adviezen.
Toegankelijk, nemen mij altijd serieus, snel bereikbaar en geen lange wachttijden.