De pijn is volledig verdwenen, dit allemaal zonder enorm veel te moeten oefenen. De begeleiding was goed en de fysio was altijd bereikbaar.
In 2020 en 2021 ben ik een aantal keren behandeld door Linda Honings-Pasman. Vanaf de allereerste behandeling voelde het contact heel veilig en vertrouwd. Linda luistert heel goed naar je klachten...In 2020 en 2021 ben ik een aantal keren behandeld door Linda Honings-Pasman. Vanaf de allereerste behandeling voelde het contact heel veilig en vertrouwd. Linda luistert heel goed naar je klachten en legt goed uit wat zij waarneemt. Daarbij doet zij altijd een stapje extra om te achterhalen wat er aan de hand is. Linda communiceert duidelijk en helder op een prettige manier. Je krijgt het gevoel dat ze je klachten serieus neemt. Bovendien is Linda een open, aardig en toegankelijk. Ik ben in de loop der jaren bij diverse fysio's geweest, voor mij voelde dit contact heel goed. Het blijft altijd een gok om zo maar ergens een afspraak te maken maar van de keuze om een afspraak bij Linda te maken heb ik geen moment spijt gehad. Als je op zoek bent naar een open, vriendelijke en zeer deskundige fysiotherapeut dan kan ik Linda van harte aanbevelen.
Ze is heel professioneel en verdiept zich in mijn medisch probleem en gaat met aandacht en zorg te werk.
Betrokkenheid, meedenkend
Koen
Communicatief sterk, vriendelijk en geduldig. Ze heeft geweldig werk geleverd.
liesbeth boterhoek
De fysiotherapeute ziet aan mijn lichaamshouding wanneer ik over de lat ga en beeindigd dan gelijk de behandeling, uitleg prima verschillende takken om te oefenen zeer goed
Loes
Sympathiek, vriendelijk, flexibel, goed bereikbaar en deskundig.
Sasja Wildeboer
Hele prettige fysiotherapeut, ze luistert goed naar je. Vakkundig en geïnteresseerd. Ik kan Tessa zeker aanbevelen, sinds ik bij haar in behandeling ben zijn mijn klachten veel minder geworden.
Ik vind haar helder , deskundig, motiverend en zeer vriendelijk! En het heeft resultaat en met duidelijke oefeningen heb ik het gevoel zelf ook wat te kunnen doen.