Heb je een fysiotherapeut nodig? Ik kan je Tessa aanbevelen! Een goede, open en betrokken therapeute met hart voor haar patiënten en vak.
Zeer prettig persoon. Eerlijk, betrouwbaar integer. Fijne resulaten
Fijn behandeld door het team. En zeker resultaat gehad.
Linda luistert goed naar de klachten die je hebt en behandelt naar kunnen.
G. Nijland
Ik ben super tevreden en blij met Tessa als fysio. Tessa heeft erg veel kennis en weet waar ze mee bezig is! Naast dat ze mij altijd goed helpt bij mijn klachten, toont ze ook oprechte interesse en...Ik ben super tevreden en blij met Tessa als fysio. Tessa heeft erg veel kennis en weet waar ze mee bezig is! Naast dat ze mij altijd goed helpt bij mijn klachten, toont ze ook oprechte interesse en is het altijd gezellig.
Deskundig physio
S.V. van der Graaff
Tessa is een echte topper. Ze analyseert de klacht goed en komt altijd met een passende oplossing of oefening. Daarnaast gewoon een heel prettig persoon, die volgens mij met iedereen een oprecht...Tessa is een echte topper. Ze analyseert de klacht goed en komt altijd met een passende oplossing of oefening. Daarnaast gewoon een heel prettig persoon, die volgens mij met iedereen een oprecht gesprek kan voeren terwijl ze je onder handen neemt.
Lydia
Birthe toont oprechte interesse en neemt haar vak en clienten serieus. Luistert en communiceert erg goed en ik ervaar haar als een zeer kundig en prettige persoonlijkheid.
Henk Speijers
Dat er serieus gekeken en gevraagd word wat de klachten zijn en waardoor veroorzaakt worden en wat er gedaan kan worden om de klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.