Kennis en kunde is top! Daarnaast is ze altijd bereid snel te schakelen bij acute verergering van de klachten.
Wanneer ik door anderen hierom gevraagd zou worden.
Dat er na een aantal behandelingen in ieder geval een stap voorwaarts is gemaakt.
Deskundig, duidelijk en prettig in de omgang
Kundig en duidelijk
Corrie de Vet
Zeer goed geholpen en er wordt goed naar je geluisterd.
Prettig in de omgang, goede kwaliteit
Ze geven je een gevoel dat jij als klant op nummer 1 staat en luisteren goed naar je verhaal. Bij een vervolg bezoek weten ze precies waar ze gebleven zijn en zodoende voel je je echt serieus...Ze geven je een gevoel dat jij als klant op nummer 1 staat en luisteren goed naar je verhaal. Bij een vervolg bezoek weten ze precies waar ze gebleven zijn en zodoende voel je je echt serieus genomen. Alles gaat in goed overleg tussen de behandelende fysio en mij als patiënt.
Frans
Marloes heeft passie voor haar vak en dat kun je merken. Ze weet nagenoeg alles mbt het functioneren van het lichaam en als ze iets niet (zeker) weet neemt ze de moeite dingen op te zoeken....Marloes heeft passie voor haar vak en dat kun je merken. Ze weet nagenoeg alles mbt het functioneren van het lichaam en als ze iets niet (zeker) weet neemt ze de moeite dingen op te zoeken. Daarnaast is ze erg begaan met haar patiënten. Mijn traject bij haar begon voor mij met enorme pijn en na één sessie was het al mogelijk om pijnstilling enorm te verminderen (ik zat aan maximaal paracetamol / ibuprofen per dag). Aan het einde van het traject nagenoeg klachtenvrij (de resterende klachten vergen tijd om te helen).
Alwin Gerritsen
Perfecte behandeling en verholpen van mijn problemen. zeer tevreden