Ze denken mee, zijn vakbekwaam. vriendelijk.komen afspraken ook na
De fysiotherapeut boezemt vertrouwen in. Ik lijd aan een hardnekkige met grote tussenpozen steeds terugkerende schouderblessure. De fysiotherapeut treedt kordaat op en de behandelingen helpen zeker....De fysiotherapeut boezemt vertrouwen in. Ik lijd aan een hardnekkige met grote tussenpozen steeds terugkerende schouderblessure. De fysiotherapeut treedt kordaat op en de behandelingen helpen zeker. Daarnaast hanteert ze een strakke planning en werkt keurig op tijd.
Carlijn
Mijn fysio is een fysiotherapeut van vele markten thuis. Ze stelt mij op gemak, geeft informatie over alles omtrent het lichaam en je kunt aan haar merken dat ze weet waar ze het over heeft. Wanneer...Mijn fysio is een fysiotherapeut van vele markten thuis. Ze stelt mij op gemak, geeft informatie over alles omtrent het lichaam en je kunt aan haar merken dat ze weet waar ze het over heeft. Wanneer ze het even niet weet, geeft ze dit ook aan. Ze stelt zich open op en is prettig in contact.
Bij spierklachten
Luna
Super aardig, geduldig, voelde me serieus genomen en luisterde goed. Deskundig en professioneel!
Zeer kundig en vriendelijk
Deskundigheid, snelheid van reageren en acteren, prettige persoon.
Marloes is heel vakkundig, serieus, sterk en doortastend; samen naar zeer snel herstel.
Janey
Vanaf het moment dat ik bij Marloes binnenstapte voelde het vertrouwd en nam ze mijn klachten serieus. Het was fijn dat ze snel tijd voor mij had. Ze heeft verschillende behandelingsmethodes...Vanaf het moment dat ik bij Marloes binnenstapte voelde het vertrouwd en nam ze mijn klachten serieus. Het was fijn dat ze snel tijd voor mij had. Ze heeft verschillende behandelingsmethodes voorgesteld en goed uitgelegd. Ik waardeer het vooral dat ze oprecht geïnteresseerd is in wie je bent en voor je klaar staat wanneer het nodig is. Daarnaast evalueert ze iedere week goed hoe het gaat met je klachten en daardoor heb je de juiste behandeling.
Haar enthousiasme en kundigheid. Ze verteld goed wat ze gaat doen, bereid je voor en verteld waarom ze iets doet. Ze vraagt ook om toestemming. Dit is heel prettig. Ze is doortastend en goed...Haar enthousiasme en kundigheid. Ze verteld goed wat ze gaat doen, bereid je voor en verteld waarom ze iets doet. Ze vraagt ook om toestemming. Dit is heel prettig. Ze is doortastend en goed bereikbaar en denkt met je mee. Heel fijn.