Roos
Snel gevonden wat ik zocht, product zoals omschreven, snelle vlotte levering in nette verpakking en goede prijs
Top service!
Klantenservice is waardeloos, zijn niet eerlijk over de verzendkosten die ingehouden worden bij terugzenden!
Zeer goed
Goede service, snelle levering, snelle retour verwerking
Snelle levering, correcte afhandeling
Fijne overzichtelijke site, prima snel werkende filters!
Gebruiksvriendelijke website, snelle levering en prijzen net onder gemiddelde. Zeker aan te bevelen!
Echt top, snelle levering
Prima service en snelle levering
Makkelijk te bestellen en snel in huis!
De service was super!!!
Prima!
Snel geleverd, ruilen verliep ook soepel
Top bedrijf voor o.a mooie keepersspullen
Sporthuis.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sporthuis.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sporthuis.nl
Hoenkoopsebuurtweg 7-b
3421 GA Oudewater
Top service!
Zeer goed
Goede service, snelle levering, snelle retour verwerking
Snelle levering, correcte afhandeling
Fijne overzichtelijke site, prima snel werkende filters!
Echt top, snelle levering
Prima service en snelle levering
Makkelijk te bestellen en snel in huis!
De service was super!!!
Prima!