Andre van de Bunt

Het enthousiasme, de deskundigheid en de gezelligheid wat het maakt dat je met plezier naar de behandeling gaat.

Ik ben snel hersteld en kon snel weer voetballen. Ik denk dat de fysiotherapeut daar zeer goed bij heeft geholpen en ook zekerheid heeft gegeven en vertrouwen dat ik weer kon voetballen.

Saskia van Daalen - ten Brink

Na 6 weken behandeling was ik weer op wedstrijdniveau, na een lange tijd van blessures

Professioneel doch heel laag drempelig in de omgang

zeer kundig, zeer persoonlijk gericht, zeer flexibel bij afspraken, zeer duidelijk over traject

Al jaren lang bij Suzanne Jens. Topper!

Professionele houding, fijne benadering

Hugo Bakker

Gewoon de manier waarop, heerlijk ontspannen maar zeker doelmatig

SterSterSterSterLege ster

Ronelle had echt de tijd en aandacht voor me tijdens de afspraken. Daarnaast heeft ze goede adviezen gegeven hoe ik ook tijdens het sporten m'n blessure kon verhelpen.

Professioneel Vriendelijk Persoonlijk To the point

Bij iedereen die het nodig heeft

Een heel goed luisterend oor en op grond daarvan is er een behandelplan opgesteld.

Ze heeft me heel goed geholpen en de pijn werd echt minder, dus ik zou het daarom aanbevelen als je dezelfde klachten hebt

Goed begrip van de klachten en doeltreffende communicatie met het kind

Ze was zeer deskundig en enthousiast.

Sportrevalidatie Hilversum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sportrevalidatie Hilversum heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 20 maart 2018

Sportrevalidatie Hilversum

Een moderne, dynamische en sfeervolle fysiotherapie praktijk in Hilversum met diverse specialisaties in de fysiotherapie als manuele therapie en echografie. Wij zijn beoordeeld als een PLUS-praktijk, wat betekent dat we hoge kwaliteit van zorg kunnen leveren op het gebied van fysiotherapie en manueel therapie.

Zeverijnstraat 6

1216GK Hilversum

Andre van de Bunt

Saskia van Daalen - ten Brink

Professioneel doch heel laag drempelig in de omgang

Al jaren lang bij Suzanne Jens. Topper!

Professionele houding, fijne benadering

Hugo Bakker

Gewoon de manier waarop, heerlijk ontspannen maar zeker doelmatig

Professioneel Vriendelijk Persoonlijk To the point

Bij iedereen die het nodig heeft

Goed begrip van de klachten en doeltreffende communicatie met het kind

Ze was zeer deskundig en enthousiast.

Sportrevalidatie Hilversum heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10